Mama interlopului Vali Nebunu, mărturii din timpul reţinerii fiului ei. „A vomitat de spaimă”

Vali Băluș, fratele și mâna dreaptă a lui Mircea Nebunu, a fost săltat de acasă într-un dosar de trafic de persoane și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

07 dec. 2019, 07:57
Mama interlopului Vali Nebunu, mărturii din timpul reţinerii fiului ei. „A vomitat de spaimă”

Mama celui mai vânat interlop român al momentului, Vali Nebunu, a dezvăluit o serie de detalii șocante din timpul descinderii care s-a făcut în apartamentul în care acesta locuiește cu împreună cu iubita lui și copilul lor, în vârstă de 3 ani, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Interlopii români au făcut show la Sevilla. Mircea Nebunu s-a plimbat cu caleaşca şi lăutarii prin centrul oraşului VIDEO

„Au dat buzna peste ei în casă, ca să-i ia până la Arad și să spună cum au intrat în țară. Copilul, de trei ani și ceva, a făcut pe el și a vomitat de spaimă. Nici acum nu şi-a revenit copilul, plânge continuu. Pe proxeneţi nu îi mai vede DIICOT, dar peste fiul meu a dat buzna, cu noaptea în cap, ca să îl ducă să dea o declaraţie”, a spus mama lui Vali Nebunu.

Femeia a adăugat că, din ce știe de la fiul ei, acesta ar fi revenit în țară „pe jos”, după ce „și-a pierdut actele”. Reținut, iniţial, pentru 24 de ore, Valentin Băluș a fost eliberat și urmează să fie cercetat, în continuare, în stare de libertate.