Fratele lui Mirel Rădoi, între viaţă şi moarte, se află tot la Terapie Intensivă

Starea de sănătate a lui Mihai Nicușor Rădoi, fratele antrenorului naționalei de tineret a României, este deocamdată, una destul de gravă. La nouă zile de la tentativa de sinucidere, bărbatul nu a fost scos de la aparate, pentru că au apărut complicații serioase, mai ales la nivelul rinichilor!

22 feb. 2019, 08:41
Fratele lui Mirel Rădoi, între viaţă şi moarte, se află tot la Terapie Intensivă

Surse din preajma familiei Rădoi susțin că Nicușor acuză, în aceste momente, dureri renale mari, totul din cauza loviturilor făcute atunci când s-a aruncat de la etajul patru al locuinței sale din Drobeta Turnu Severin.

„Fratele lui Mirel Radoi se află tot la Terapie Intensivă! Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde a fost transferat și operat abdominal au hotărât să îl mențină pe pacient sub supraveghere medicală și să îl hrănească în special prin perfuzii. Situația lui este una delicată, i se face hemoliză, și se speră într-o minune. Toți apropiații sunt alături de el și se roagă că starea lui să se îndrepte în următoarea perioadă „, au declarat persoane de la fața locului.

Mihai Nicușor Rădoi a șocat o întreagă Românie în momentul în care, în urmă cu aproape două săptămâni, a decis să își pună capăt zilelor după o dispută cu soția! Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 4 al locuinței sale din Drobeta Turnu Severin și s-a ales cu peste 100 de lovituri pe corp în urma impactului cu solul! Din fericire, a supraviețuit și până în acest moment, a trecut prin trei operații majore la nivelul abdomenului.