Fratele lui Pepe, experienţe paranormale. Primeşte mesaje de la fiul lui mort

O legătură puternică din timpul vieţii poate rezista chiar şi dincolo de moarte. Aşa se face că Giani Pascu, fratele lui Pepe, primeşte semne şi mesaje de la fiul său care a trecut în lumea îngerilor.

24 iun. 2015, 12:29
Fratele lui Pepe, experienţe paranormale. Primeşte mesaje de la fiul lui mort

Fratele lui Pepe, Giani Pascu, are o poveste emoţionantă de viaţă şi o relaţie cu fiul său care a depăşit chiar şi graniţa trecerii în eternitate, scrie spynews.ro. Franco, fiul fratelui mai mare al lui Pepe, a trecut în nefiinţă în 2007, în urma unui accident, dar de atunci, spune tatăl său, s-a întors alături de familie.

„Prima întâlnire de gradul III cu Franco am avut-o înainte de parastasul de 6 săptămâni, când l-am văzut în casă. Atât de clar l-am văzut că nimeni nu mă poate convinge că nu a fost aşa. E lângă mine peste tot. Sunt nişte sentimente tata-fiu pe care nu ştiu câţi le pot înţelege

Citeşte şi Pepe o vrea pe Oana Zăvoranu după gratii

Din dorinţa de a-i simţi, mereu, prezenţa, Giani a făcut chiar şi câteva şedinţe de hipnoză. Aşa, a reuşit să-şi vadă fiul ca şi cum ar fi fost în faţa lui încă în viaţă. „Corbim telepatic, dar îi pot auzi vocea foarte clar. E ca un vis. Când l-am văzut era frumos, era el, nu mai avea urmele accidentului”, a povestit bărbatul, care chiar şi după atâţia ani păstrează o legătură puternică cu fiul său.