Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre viaţa fostului edil în puşcărie. „Colegii râd şi fac mişto de el”

Fratelui lui Radu Mazăre a declarat că fostul edil al Constanței a fost adus fără nici o hârtie din partea Instanței.

07 iun. 2019, 11:45
Fratele lui Radu Mazăre, dezvăluiri despre viaţa fostului edil în puşcărie. „Colegii râd şi fac mişto de el”

„Are frustrarea aceasta deoarece discută cu colegi de la Rahova care au mai fost extrădați din diverse state, în special din Uniunea Europeană și niciunul dintre ei nu a venit fără o decizie a Instanței de extrădare. Ba chiar râd și fac mișto de el”, a declarat fratele lui Radu Mazăre la ieșire din penitenciarul Rahova, potrivit antena3.ro.

„Statul român a dar curs acestui demers fără a respecta legislația ONU și fără a respecta legislația care există Uniunea Europenă privind dreptul lui de a fi extrădat. Am angajat un avocat de specialitate și vom face demersuri și la instanțele internaționale”, a adăugat Mihai Mazăre.

Citeşte şi Radu Mazăre se însoară în închisoare. Fratele fostului primar al Constanţei: „A cerut-o pe Roxana prin telefon”

„Așa cum el stă în închisoare pentru că o instanță a considerat că el a făcut lucruri strâmbe, așa și Radu Mazăre are dreptul să se apere”, a mai precizat Mihai Mazăre.

În ceea ce privește condițiile din închisoare, Mihai Mazăre a afirmat că fratele său s-a acomodat foarte bine.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras şi mandatul internaţional este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.


loading...