Fratele lui Şerban Huidu, ameninţat cu pistolul şi BĂTUT de INTERLOPI. „Trăiesc în teroare!”

Alexandru Huidu (27 de ani) a ajuns victima unor interlopi din cauza unui gest nevinovat interpretat greşit de un individ despre care se spune că face parte din clanul lui Ștoacă. Bătut până la inconștiență, fratele realizatorului TV Șerban Huidu trăiește acum în teroare pentru că primește permanent amenințări cu moartea de cel care ar vrea să-l ucidă pentru că ar fi îndrăznit să se uite la iubita lui!

08 iul. 2016, 06:26
Fratele lui Şerban Huidu, ameninţat cu pistolul şi BĂTUT de INTERLOPI. „Trăiesc în teroare!”

Alexandru Huidu a avut neșansa ca, la o petrecere la care se afla alături de iubita lui, gestul său cavaleresc de a ajuta o tânără aflată într-un ușor impas să fie interpretat ca fiind o ofensă adusă prietenului acesteia. Amenințări rostite fără perdea și chiar imaginea unui pistol fluturat pe sub nasul său au fost pentru Alexandru primul contact cu un personaj pe care nu-l cunoștea, dar despre care a auzit ulterior că i se spune Bebică și că face parte din clanul Ștoacă.

„A scos pistolul, m-a amenințat că mă omoară că m-aș fi dat la iubita lui. Dar nu era așa. Am vrut doar să o ajut să treacă peste un moment mai delicat. I se lipise un șervețel de pantof și ea m-a rugat să-l desprind. Atâta tot”, a declarat Alexandru Huidu, inspector la Primăria Capitalei, pentru Libertatea.

Zilele trecute, cei doi s-au întâlnit în curtea unui amic comun, la un grătar. Bebică s-a repezit la Alex, căruia i-a aplicat un pumn pervers direct în figură, urmat de o lovitură năprasnică de picior cu care i-a spart bărbia și i-a fisurat maxilarul. Alex a căzut inconștient, iar când și-a revenit amicii  lui l-au dus la spital.

„Nu știu ce vrea Bebică ăsta de la mine. A copt-o șapte luni și m-a lovit pervers, pe la spate. Eram la un grătar la un amic. M-a lovit din spate, când eram cu mâncarea în gură, nici nu am apucat să reacționez. Prima oară, acum șapte luni, nu l-am luat în serios, dar acum văd că are ceva cu mine. Imi tot trimite amenințări, că mă calcă în picioare, că mă împușcă, că mă omoară. D-astea… Trăiesc în teroare și chiar încep să mă tem pentru viața mea. Merg pe stradă și mă gândesc că un nebun va veni și mă va ataca”, a adăugat Alexandru Huidu.

Alexandru Huidu a trecut deja pe IML și așteaptă rezultatul expertizei, iar zilele acestea va depune plângere împotriva agresorului.