Fratele lui Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Eforie Nord. Două persoane sunt rănite

Fratele lui Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier în Eforie Nord. Potrivit Poliţiei, Mircea Băsescu este şoferul vinovat de producerea accidentului, după ce a întors autoturismul peste marcajul continuu. Două persoane au fost rănite. 

07 iun. 2019, 08:36
Fratele lui Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Eforie Nord. Două persoane sunt rănite

Accidentul rutier în care a fost implicat şi Mircea Băsescu s-a produs vineri, pe DN39, între Agigea şi Eforie Nord. Din primele informaţii, Mircea Băsescu a întors maşina peste marcajul continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus.

În data de 07.06.2019, ora 10:17, un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea şi ajungând la sera de flori, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de o femeie de 61 de ani.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat oficiali din IPJ Constanţa, pentru ziuaconstanta.ro.  

În urma accidentului, ambele victime au fost transportate la la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. Potrivit SAJ Constanţa, citat de ziuaconstanta.ro, cele două victime sunt conştiente, una are traumatism craniofacial și cealaltă are traumatism cranio-facial și lombar.