Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâşietor despre fetele răpite şi ucise la Caracal

Fratele Mădălinei Manole a fost impresionat de tragedia de la Caracal.

12 aug. 2019, 05:57
Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâşietor despre fetele răpite şi ucise la Caracal

Fratele Mădălinei Manole a fost impresionat de „cazul Caracal”, unul fără precedent în istoria recentă a României. Marian Manole a postat pe contul lui de Facebook un mesaj pentru Alexandra și Luiza, cele două v|ct|me ale lui Gheorghe Dincă. „Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerași frumoși”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a distribuit pe contul lui de soicializare alături de o fotografie cu Luiza și Alexandra.

Citeşte şi Presupusa amanta a lui Gheorghe Dincă, aşteptată în faţa anchetatorilor

Marian Manole pare să fie convins că cele două tinere sunt într-adevăr moarte, deși în România există un curent puternic alimentat în parte și de familiile victimelor, care încă mai speră că fetele vor fi găsite în viață. Două săptămâni și jumătate au trecut de la dispariția Alexandrei Măceșanu și aproape 4 luni de la disparitia Luizei Melencu.

Cazurile Caracal și al Mădălinei au ceva în comun

Atât în cazul morții Mădălinei Manole cât și în cel al disparițiilor fetelor din Caracal au existat multe dovezi ale greșelilor și bâlbelor făcute de anchetatori. Mădălina Manole a murit în 2010 iar cazul a fost finalizat cu concluzia că artista s-a sinucis, o soluție pe care familia acesteia n-a acceptat-o niciodată.