Fratele Monicăi Bîrlădeanu, pe scena de la iUmor. Petru a făcut-o praf pe actriţă: „Probabil fanii vor să știe ce operații estetice ai”

Fratele Monicăi Bîrlădeanu, pe scena de la iUmor. Actriţa a fost al patrulea jurat în ediția de pe 13 martie 2022 şi a avut parte de un număr de roast chiar de la fratele său, Petru. Acesta a pregătit un moment de roast pentru sora lui.

14 mart. 2022, 11:27

Fratele Monicăi Bîrlădeanu, pe scena de la iUmor. Vedeta a fost profund surprinsă când a văzut cine a intrat în faţa juriului.: „Ăsta știu că poate să dea adevărat unde doare„, a exclamat actriţa. Petru este inginer de sunet, iar prezența sa la iUmor a uimit-o pe Monica Bîrlădeanu.

Citeşte şi: Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate

Fratele Monicăi Bîrlădeanu, pe scena de la iUmor

În anul 1978 a venit pe Pământ o făptură minunată care a uimit medicii din spital până la amuție. Ce se intamplase? Copilul nu plângea. Așa a luat Monica prima palmă la fund, prima și singura care nu i-a făcut plăcere. A fost prima dată când a luat nota 10 și a plâns. Probabil a vrut o notă și mai mare. La școală a fost genul ăla de elevă silitoare și enervantă care e astăzi. Au trecut 7 ani și nu s-a întâmplat nimic, așa cum numește mama nașterea mea.

Monica nu e superficială. Ea voia ceva simplu. Voia un băiat simplu, bine educat și din părinți milionari.

Nu e doar frumoasă și talentată, ci mai și gătește. Probabil fanii vor să știe ce operații estetice ai. Ce e real la tine. Vă spun eu: doar nasul. În rest, nimic nu-i al ei. Până și ochii îi are de la mama. Am primit multe sfaturi de la Monica în viață. Niciunul important. Aș vrea să recunosc că ai cel mai special loc în inima mea”, sunt câteva dintre cuvintele rostite de Petru Bîrlădeanu, potrivit A1.ro.

Monica Bîrlădeanu: „Nu știu ce înseamnă dragostea adevărată”

Deşi este extrem de discretă cu viaţa ei privată, actriţa a făcut o excepție și și-a deschis sufletul în cadrul podcastului de pe Youtube al lui Damian Drăghici. A vorbit despre copilăria ei, dar şi despre cum a trăit și simțit ea dragostea, la maturitate.

La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani). Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el.

În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru”, își amintește Monica Bârlădeanu.

Întrebată de Damian Drăghici dacă a avut o copilărie fericită, dacă are traume din perioada aceea, Monica a expus un exercițiu de sinceritate: „O combinație. Cele mai faine amintiri sunt de la țară, cu gașcă, cu verișori, cu dormit în fân. Știam tot ce înseamnă munca de grădină”.