Fratele studentei ucise de profesor: „Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă?”

Dan Păcurariu, profesorul universitar acuzat că şi-ar fi omorât iubita în urmă cu 18 ani, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Rudele tinerei susţin că există dovezi clare în dosar, iar Dan Păcurariu este criminalul şi a ucis-o cu sânge rece pe Mihaela Fulga.

11 mart. 2016, 10:01
Fratele studentei ucise de profesor: „Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă?”

Modul cum a omorât-o este cel mai grav lucru posibil. Înţeleg că îi dă drumul pentru o mită, dar când este vorba de o crimă. Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă? Că mor când aud! E crimă! Nu mă aşteptam la aşa ceva. Primii cinci, şase, şapte ani au fost o tărăgăneală. Am vorbit cu cineva cu cine am reuşit şi eu mi-a spus un singur lucru: «Domne, nu o să scape!». Acuma, ca să i se dea drumul. Nu mi se pare normal aşa ceva. Probe sunt în dosar, însă nu se ştie ce relaţii mai are. Acum este logic că o să îi cerem daune materiale, daune morale, însă acum, că i-au dat drumul, poate să vândă şi să facă ce vrea„, a spus fratele Mihaelei Fulga, potrivit adevarul.ro.

Magistrații au considerat că Dan Păcurariu poate fi cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Mihaela Fulga a fost ucisă în anul 1998, într-un apartament situat în cartierul bucureştean Titan.

VEZI ŞI Dezvăluirile vecinilor profesorului acuzat de crimă: „Ne arăta pe mobil poze cu fete” VIDEO