FRAŢII BECALI, interzis PE VIAŢĂ la transferuri

Directorul departamentului licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru, a declarat că fraţii Ioan şi Victor Becali nu vor mai putea obţine niciodată licenţa de jucători în urma condamnării în Dosarul transferurilor, conform regulamentelor federaţiei.

10 mart. 2014, 13:54
FRAŢII BECALI, interzis PE VIAŢĂ la transferuri

„Fiecare agent de jucători trebuie să îndeplinească nişte condiţi prealabile pentru a obţine licenţa. Una dintre condiţii este să aibă cazierul curat, să nu aibă condamnări penale. E clar că un condamnat penal nu mai poate desfăsfăşura această activitate.

E vorba de articolul 6 din regulamentul agenţilor de jucători, referitor la condiţiile de obţinere a licenţei, în care se spune că solicinantul trebuie să formuleze o cerere la FRF pentru a obţine licenţa, solicitantul trebuie să aibă o reputaţie impecabilă şi se consideră că are o reputaţie impecabilă dacă nu a fost condamnat niciodată pentru infracţiuni financiare sau infracţiuni săvârşite cu violenţă”, a declarat Duru pentru Dolce Sport.

Pe 7 martie, la trei zile după decizia Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul transferurilor, Federaţia Română de Fotbal a actualizat lista cu agenţii de jucători licenţiaţi de FRF, de pe care a fost scos Victor Becali.

Contractele jucătorilor reprezentaţi de Victor Becali vor fi preluate de către italianul Pietro Chiodi, care deţine licenţa din partea FRF.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, marţi, la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni din fotbal judecaţi în dosarul transferurilor.