Fraţii Becali şi Borcea pot profita de legea interceptărilor. Începe procesul MITĂ pentru JUDECĂTOARE

Joi începe procesul în care fraţii Ioan şi Victor Becali, dar şi Cristi Borcea sunt acuzaţi că au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să scape de condamnări în "dosarul transferurilor".

17 mart. 2016, 09:10
Fraţii Becali şi Borcea pot profita de legea interceptărilor. Începe procesul MITĂ pentru JUDECĂTOARE

Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea ar putea profita de legea interceptărilor pentru că ei sunt în procedura camerei preliminare şi pot cere eliminarea acestor probe. Vor profita indirect, în condiţiile în care avocaţii Geaninei Terceanu sunt cei care vor ridica această excepţie.

Ioan şi Victor Becali, înregistraţi în DUBA POLIŢIEI. Au recunoscut că au dat MITĂ

Cele mai multe interceptări o vizează direct pe judecătoarea care este acuzată de faptul că a luat mită, dar chiar dacă vor fi eliminate toate interceptările, asta nu înseamnă că greii din fotbal vor scăpa de acest dosar, mai ales că Geanina Terceanu a recunoscut de-a lungul anchetei că a luat mai multe sume de bani de la aceştia.

Dosarul Transferurilor, stenograme compromiţătoare. Ce a vorbit Victor Becali cu denunţătorul său

În ceea ce-l priveşte pe Cristi Borcea, judecătoarea pretinde că acele sume de b ani au fost cadouri pentru că cei doi aveau o relaţie de dragoste. Rămâne însă de văzut dacă magistraţii de lşa Curtea de Apel Bucureşti vor elimina sau nu aceste probe.