Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate: „Viaţa lor s-a schimbat”. Poliţia îi vizitează şi noaptea în arest la domiciliu

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti.

02 apr. 2023, 19:16
Fraţii Tate îşi vor cenzura postările controversate: „Viaţa lor s-a schimbat”. Poliţia îi vizitează şi noaptea în arest la domiciliu
Fraţii Tate au angajat-o pe avocata vedetelor din America! Tina Glandian i-a apărat pe Mike Tyson şi Michael Jackson

Fraţii Tate vor fi mai rezervaţi în postările din mediul online. Avocatul fraților Tate a vorbit despre mesajele controversate, postate după eliberarea din Arestul Central.

Azi, la ora prânzului, avocatul fraților Tate a vizitat reședința din Ilfov a milionarilor, unde a stat de vorbă cu reporterii Antena 3 și a vorbit despre postările controversate din mediul online.

Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv. Judecătorii i-au trimis pe milionarii britanici acasă

„Viața lor s-a schimbat, iar atitudinea celor doi va fi una cu totul nouă. Nu există vreo interdicție de a posta pe rețelele sociale, dar vom avea în vedere o atenție sporită asupra a ceea ce vom transmite în mediul online”, a declarat cel care îi apără pe frații Tate.

După ce a fost eliberat din Arestul Central, Andrew Tate a postat primul mesaj, pe care l-a transmis fanilor săi. „Dacă ați cercetat vreodată comportamentul uman la un nivel înalt, ați înțelege importanța mediului. Atunci când ești înconjurat de oameni nemiloși, devii și mai nemilos„, a scris Andrew Tate, într-un mesaj transmis pe mail.

Anamaria Prodan sare în apărarea fraţilor Tate: „Nu poţi să arestezi un om şi apoi să cauţi probe”

Cei doi frați au stat în spatele gratiilor de la finalul anului trecut, însă, vineri, aceștia au fost scoși din Arestul Central, după ce Curtea de Apel a decis să le admită contestația și să-i plaseze în arest la domiciliu.

Tot astăzi, polițiștii au venit de două ori la reședința din Ilfov, pentru a-i verifica pe milionari. Andrew și Tristan Tate nu au voie să părăsească locuința, nu pot vorbi cu alte persoane care sunt implicate în dosar și sunt obligați să îi primească pe polițiști de fiecare dată când aceștia vin să-i verifice.

La finalul anului trecut, cei doi frați au fost acuzați de procurorii DIICOT de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

Andrew Tate a postat primul video pe reţelele de socializare după ieşirea din arest: se plimbă printr-o cameră şi fumează. Influencerul afirmă că, încă de anul trecut, a stat închis non-stop, ceea ce i-a adus ”claritate absolută a minţii”.

În primul video postat pe reţelele de socializare după eliberarea din închisoare, Andrew Tate se plimbă, printr-o cameră cu pereţi negri, în timp ce fumează.

Electronicele din încăpere sunt închise. ”De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp în curte. Am stat într-o celulă de 3 metri, fără electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minţii. Gânduri reale. Planuri reale. Durere intensă”, a scris Andrew Tate alături de imagini.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa a decis ca ei să rămână în arest la domiciliu. ”Mergem acasă”, a afirmat Andrew Tate, în limba română, la ieşirea din arestul Poliţiei Capitalei, în timp ce fratele său a declarat că judecătorii au luat o decizie corectă.

Fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestatţi, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor. Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.