Frații Tate și-au montat uşi inteligente, de frica mascaţilor. Vila din Pipera s-a transformat într-o fortăreață digitală

Frații Andrew și Tristan Tate și-au dotat vila din Pipera cu uși inteligente, care beneficiază de sisteme de închidere foarte complexe. Cei doi ar fi luat această decizie deoarece DIICOT ar fi păstrat un rând de chei de la vechile uși ale locuinței, iar acest lucru le provoca un sentiment de nesiguranță. 

16 oct. 2023, 22:57
Frații Tate și-au montat uşi inteligente, de frica mascaţilor. Vila din Pipera s-a transformat într-o fortăreață digitală

Fraţii Tate au scăpat de arestul la domiciliu şi au fost plasaţi sub control judiciar, dar tot se tem de vizita inopinată a mascaţilor.  Procurorii DIICOT au descins, la sfârșitul anului trecut, în vila din Pipera a fraților Andrew  și Tristan Tate, dar și într-o locație situată în apropiere, în care aceștia aveau un studio de videochat. Cei doi au fost acuzați de trafic de persoane, dar și de mai multe presupuse violuri. În urma percheziției, din locuința lor s-au ridicat mai multe acte, computere, dar și autoturismele de lux care erau parcate în curte. Aceștia au fost arestați preventiv, iar un rând de chei a rămas în posesia procurorilor.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi frați, la aproape un an de la percheziții, aceștia ar fi decis să schimbe atât ușa de intrare, cât și o altă ușă care asigură o încăpere considerată de ei ca fiind foarte importantă.

Sursele citate au precizat că ușa principală cântărește nu mai puțin de 500 de kilograme, în timp ce a doua ar avea undeva în jur de 200 de kilograme.

Stenogramele care arată ororile puse la cale de frații Tate: ”Le fac să muncească minimum 10 sau 12 ore. Le muncesc ca pe sclave”
Ambele uși s-ar încuia automat, în 21 de puncte, atunci când sunt închise și pot fi descuiate cu ajutorul unor chei clasice, cu amprentă digitală sau prin intermediul telefonului mobil, prin bluetooth.

Cu toate că frații Tate și-au transformat vila într-o adevărată fortăreață digitală, surse din rândul trupelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției au explicat, pentru Gândul, că nicio ușă, fie ea și grea de 500 de kilograme, nu poate rezista în fața instrumentelor specializate aflate în dotarea autorităților.

În acest sens, există în dotarea trupelor SAS un dispozitiv hidraulic care poate dezvolta o forță uriașă.

Fraţii Tate, reținuți împreună cu o fostă polițistă, care făcea videochat

Andrew și Tristan Tate, alături de Luana Radu și Georgiana Naghel, au fost reținuți în 29 decembrie 2022 și arestați preventiv o zi mai târziu, la solicitarea procurorilor DIICOT, care îi acuză că, în cursul anului 2021, „ar fi constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

Fraţii Tate, trimişi în judecată! Tristan Tate spune că a fost o victimă colaterală a războiului dus împotriva fratelui său: „Nu aş fi ajuns în închisoare dacă nu aş fi fost fratele lui Andrew”
”Victimele au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, a transmis DIICOT.