FRF a anunţat când se va juca finala Cupei României. Iniţial, meciul trebuia să se dispute pe 10 mai

În urma decesului tragic al fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, FRF a decis amânarea finalei Cupei României, programată să se dispute marţi, 10 mai, între Dinamo şi Concordia Chiajna.

07 mai 2016, 08:56
FRF a anunţat când se va juca finala Cupei României. Iniţial, meciul trebuia să se dispute pe 10 mai

Comitetul de Urgenţă al FRF a dat un comunicat în care afirmă că a mutat pe data de 17 mai disputarea finalei Cupei României, dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna. Este practic o amânare cu o săptămână a meciului, prevăzut iniţial să se joace pe 10 mai.

Citeşte şi Şeful Asociaţiei Serviciilor de Ambulanţă acuză: Intervenţia în cazul Ekeng, stângace şi clar neprofesionistă

În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăște:

– Ca urmare a tragediei din timpul desfășurării jocului Dinamo 1948 SA București – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viață, toate jocurile din cadrul competițiilor organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de fotbal în sală și fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

Citeşte şi Decizie de ultimă oră a LPF: TOATE meciurile programate în acest weekend în Liga 1 au fost amânate

– Din aceleași motive, Finala Cupei României programată inițial pentru data de 10 mai 2016 se amână și urmează a se desfășura la data de 17 mai 2016.

– Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federația Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgență„, se arată în comunicatul FRF.