FRF a cerut oficial MTS naturalizarea unui fotbalist. Cine va fi primul străin din naţionala României

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a anunţat că FRF a cerut naturalizarea unui jucător, dar a adăugat că nu știe exact despre cine este vorba.

13 sept. 2018, 05:13
FRF a cerut oficial MTS naturalizarea unui fotbalist. Cine va fi primul străin din naţionala României

Virgil Postolachi, născut în Moldova, a primit recent cetățenia română. Dacă Ioana Bran nu se referă la atacantul legitimat la PSG, jucătorul pentru care FRF a cerut naturalizarea ar putea fi Harlem Gnohere, francezul de 31 de ani de la FCSB.

Scandal între România şi Republica Moldova, din cauza unui fotbalist de la PSG. Jucătorul i-a refuzat deja pe oficialii de la Chişinău

„Evident că antrenorul şi federaţia sunt cei care decid dacă a aduce un sportiv străin este oportun şi benefic echipei. Noi nu putem nici să-i încurajăm, nici să-i descurajăm. Este strict opţiunea dumnealor, iar dacă aduce plusvaloare echipei României, de ce nu? Noi primim constant solicitări de la federaţii, dar dacă nu am lista în faţă nu aş putea să răspund la modul concret. Din ce îmi aduc aminte, a existat o solicitare trimisă direct către Autoritate de către FRF”, a declarat Ioana Bran.