FRF a dat LOVITURA! Ce veste a primit de la UEFA după ce România a terminat pe LOCUL 2 în grupa din LIGA NAŢIUNILOR

FRF a primit de la UEFA suma de 1,125 milioane de euro pentru participarea echipei naţionale a României în Liga Naţiunilor. Suma acoperă salariul selecționerului Cosmin Contra până la finalul contractului, scadent la încheierea campaniei de calificare la Euro 2020, adică 780.000 de euro.

22 nov. 2018, 06:01
FRF a dat LOVITURA! Ce veste a primit de la UEFA după ce România a terminat pe LOCUL 2 în grupa din LIGA NAŢIUNILOR

Cosmin Contra a declarat la începutul competiţiei că este gata să demisioneze dacă nu câștigă grupa din Liga Națiunilor, dar acum susţine că este destul de dificil să plece din cauza clauzei de reziliere.

TRAGERE LA SORTI EURO 2020. România îşi află grupa din preliminariile pentru EURO 2020 LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO X

„Acum două săptămâni, FRF discuta cu Gică Hagi. Acum, apare chiar în ziua jocului această știre, cum că plec la arabi, foarte interesant. Sunt curios de unde apar aceste știri. La acțiunea trecută a apărut că m-am certat cu Keșeru, sau că nu știu ce a fost în cantonament. Mă „iubesc’ mulți prin țară sau probabil deranjez. E greu să plec pentru că am o clauză de trei milioane de euro”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă de după Muntenegru – România 0-1.

Scenariul BOMBĂ prin care România mai poate ajunge la EURO 2020 din Liga Naţiunilor

Conducerea FRF nu ia în calcul despărțirea de actualul selecţionr: „Reiterăm sprijinul pentru Cosmin Contra, un selecționer al cărui obiectiv este calificarea la Euro 2020 și sub conducerea căruia echipa națională a României a pierdut un singur meci, amicalul cu Olanda, în 14 partide”.