FRF a deschis o anchetă în cazul în care Anamaria Prodan este acuzată că a încercat să influenţeze selecţia la „naţionala” U15: „Accesul părinţilor trebuie limitat în afara spaţiului de joc”

Cunoscutul impresar Anamaria Prodan este constant în atenţia presei, iar după nenumărate scandaluri legate de divorţul său de antrenorul Laurenţiu Reghncampf, acum este acuzată de clubul de juniori FC Player că l-a impus pe "Bebeto" la o acţiune de selecţie pentru lotul "naţionalei" U15.

26 mai 2022, 09:26
FRF a deschis o anchetă în cazul în care Anamaria Prodan este acuzată că a încercat să influenţeze selecţia la „naţionala” U15: „Accesul părinţilor trebuie limitat în afara spaţiului de joc”

Școala de fotbal a publicat, pe contul de Facebook, și o fotografie în care Anamaria Prodan apare în timp ce se află pe banca de rezerve în timpul meciului decisiv pentru selecție și discută cu un antrenor, dar agentul de jucători a transmis că a fost acolo doar pentru a-și saluta cunoștințele.

La câteva zile de la izbucnirea scandalului, Federația Română de Fotbal a reacționat și a anunțat demararea unei anchete, care va fi realizată de către Departamentul de Integritate din cadrul forului.

”Federația Română de Fotbal a luat act de informațiile publicate în mass-media privind acțiunea de selecție pentru echipa națională Under 15.

Având în vedere informațiile vehiculate, precum și imaginile publicate în presă, Departamentul de Integritate al FRF s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

Fără legătură cu acest caz specific, FRF consideră că selecțiile pentru loturile naționale trebuie să se desfășoare în condiții clare de integritate, iar accesul părinților trebuie limitat în afara spațiului de joc”, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Acuzaţiile şcolii de fotbal FC Player 2008: ”O evidență izbitoare”

”Protejați-l pe copil! Ieri (n.r.- 20 mai) a fost o acțiune de selecție (București și Ilfov) în vederea formării lotului echipei naționale a României U15 de anul viitor. Au fost prezenți 34 copii. Unul dintre ei, prezent probabil în teren ‘datorită’ mamei sale (Anamaria Reghecampf), nu a făcut față jocului. Nu era un secret pentru nimeni că băiatul nu se va ridica la nivelul de performanță al respectivului eveniment.

O știm noi, o știau antrenorii prezenți la meci, o văd părinții, dar cel mai grav este că o înțeleg copiii. Puneți-vă în locul acestui băiat pe care colegii săi au început deja să-l vorbească pe la spate. De ce îi faceți asta? Îi faceți rău atât lui, cât și sutelor de copii care speră să ajungă la echipa națională și care se gândesc că procesul de selecție se face pe criterii obiective. Hai să ne protejăm copiii! Să le protejam visurile!

P.S. Fenomenul nu este izolat. Vom continua să vorbim despre asta ori de câte ori vom mai întâlni astfel de situații. Ieri a fost vorba despre o evidență izbitoare. Și asta după ce copiii au trecut prin două runde de selecție (La precedenta, mama copilului stătea pe banca de rezerve!!!!! – vezi foto). O facem pentru copii!”, a fost comunicatul FC Player 2008, potrivit Digisport.

Reacţia Anamariei Prodan: ”Să vă fie rușine”

”Să vă fie rușine! Club mic care nu are cum vreodată să scoată învingători! Educația îmi spune că pot sta să-mi salut cunoștințele și să vorbesc despre școlile de fotbal din țară, câteva secunde, pe orice bancă de rezerve la final de meci! Rușine patronului acestei școli.

Păcat că părinții plătesc pentru așa ceva. Frustrați din naștere care frustrează copiii care merg la antrenamentele acestei școli. Peștele de la capăt se împute!

Părinții care își duc copiii în asemenea mediu trebuie să înțeleagă că nu fac altceva decât să își distrugă copiii. Rolul unui patron de școală de fotbal este să crească talente și să îi ajute să fie învingători.

Nu să le distrugă încrederea inventând minciuni doar pentru faptul că sunt atât de mici încât Anamaria Prodan nu îi zărește vreodată”, a fost replica Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Neluțu Varga, patronul de la CFR, virulent la adresa rapidistului Dan Șucu: „E un cățeluș, nu un leu / Să o întrebe pe soție, dacă nu mă știe”


loading...
Partenerii noștri