FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi. Este acceptată şi testarea pentru participarea la competiţii

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, vineri, modificarea protocolului de desfăşurare a competiţiilor, având în vedere discrepanţele la nivel naţional cu privire la operarea platformei prin intermediul căreia se generează Certificatele Verzi.

22 oct. 2021, 14:54
FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi. Este acceptată şi testarea pentru participarea la competiţii

FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi. Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, vineri, modificarea protocolului de desfăşurare a competiţiilor, având în vedere discrepanţele la nivel naţional cu privire la operarea platformei prin intermediul căreia se generează Certificatele Verzi.

FRF a modificat prevederea cu privire la certificatele verzi

Astfel, se prevede că trebuie să se anexeze carnetului de joc fie Certificatul Verde, fie dovada de testare: „Suplimentar faţă de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente (Certificat Verde sau dovada testarii conform graficului stabilit prin prezentul Protocol) fiecărei persoane din delegaţia unei echipe (staff + jucători + alţi oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă. Astfel, pentru jucători, Certificatele Verzi sau dovezile de testare trebuie să fie anexate carnetelor de joc (la fel ca şi viza medicală – condiţie pentru dreptul de joc), arbitrul având obligaţia verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situaţia jocurilor la care participă jucători minori (exceptaţi de la testare), obligaţia prezentării Certificatelor Verzi sau a dovezilor de testare se aplică doar pentru membrii delegaţiei (staff+jucători+alţi oficiali) majori”.

FRF impune certificatul verde pentru jucători. Ce sancţiuni vor suporta cei ce încalcă regula

Anterior, prevederea respectivă din Protocol era: „Suplimentar faţă de cele de mai sus, vor fi prezentate documentele aferente fiecărei persoane din delegaţia unei echipe (staff + jucători + alţi oficiali) la fiecare meci disputat de echipa respectivă. Astfel, pentru jucători, Certificatul Verde (QR code) trebuie să fie anexat carnetului de joc (la fel ca şi viza medicală – condiţie pentru dreptul de joc), arbitrul având obligaţia verificării acestor documente. Pentru evitarea oricărui dubiu, doar în situaţia jocurilor la care participă jucători minori (exceptaţi de la testare), obligaţia prezentării QR Code-urilor se aplică doar pentru membrii delegaţiei (staff+jucători+alţi oficiali) majori”.


loading...