Frumoasa și Bestia! Teodorovici și Șoșoacă de mână spre Ambasada Rusiei: „Doamna Șoșoacă este un om cu care poți să faci echipă”

Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici nu se ferește să-și arate afinitatea pentru Diana Șoșoacă. Recent, Teodorovici a avut un mesaj extrem de laudativ la adresa fostului senator AUR Diana Şoşoacă şi a partidului pe care aceasta îl conduce în prezent, S.O.S. România.

11 aug. 2023, 15:05
Frumoasa și Bestia! Teodorovici și Șoșoacă de mână spre Ambasada Rusiei: „Doamna Șoșoacă este un om cu care poți să faci echipă”

Invitat la Şcoala de Vară a Partidului S.O.S. România, de la Rânca, Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finațelor în Guvernul Ponta, a avut numai cuvinte de laudă pentru patidul condus de Diana Șoșoacă.

”Am rămas plăcut surprins să văd că la un partid nou ceea ce dânșii si-au propus să discute în cadrul acestei școli de vară pentru câteva zile chestiuni importante: despre Constituție, despre Eminescu, despre românism, despre istoria noastră, despre chestiuni economice. Alte partide ar trebui să se uite. Acesta este un semn foarte important pentru clasa politică sau pentru societatea românească față de partidul S.O.S. România și față de doamna Șoșoacă”, a afirmat Eugen Teodorovici în cadrul unei emisiuni la Nașul TV, filmată chiar la Rânca.

Eugen Teodorovici nu s-a oprit aici cu laudele, ci a continuat să o ridice în slăvi pe Diana Șoșoacă: ”Prezența mea la școala de vară … am vrut să dau un semnal printre români că S.O.S. România este un partid frecventabil, că doamna Șoșoacă este un om cu care poți să faci echipă, că oamenii din partidul S.O.S. România sunt oameni care, ce să vedeți, vor binele României. Asta contează. Am rămas surprins că oamenii cunosc. au pus intrebari foarte de substanță”, a mai spus Eugen Teodorovici.

 

Fostul ministru a adăugat că a propus în cadrul școlii de vară a partidului S.O.S. România ca parte din discuțiile purtate să fie un punct de plecare pentru dezbateri pe teme punctuale care să fie organizate prin țară, cu oameni invitați din toate domeniile, pentru ca românii să înțeleagă subiectele financiare, economice, de drept, și așa mai departe.