FRUMUSEŢE: Ce se întâmplă dacă îţi dai cu OŢET pe FAŢĂ în fiecare dimineaţă

Pentru a avea un ten curat şi hidratat ai nevoie de un ingredient pe care fiecare gospodină îl are în bătărie, oţetul.

19 iun. 2015, 14:27
FRUMUSEŢE: Ce se întâmplă dacă îţi dai cu OŢET pe FAŢĂ în fiecare dimineaţă

Otetul de casa se obtine din fermentarea merelor, peste care se adauga o cantitate convenabila de miere de albine. Contine acid acetic, cu un rol major in activarea enzimelor care contribuie la arderea grasimilor, dar si fosfor, calciu, cupru, zinc si seleniu.

Prin continutul ridicat de minerale, otetul de mere obtinut in casa este un adevarat panaceu pentru ca poate fi folosit la arderea grasimilor, normalizarea colesterolului si este un bun antiseptic intestinal si renal, informeaza kanald.ro.

Citeşte şi Cele mai bune reţete de gomaj, de făcut acasă

Exista o solutie foarte simpla pentru a reface echilibrul pielii: umpleti un bol cu un amestec realizat din 1/3 otet si 2/3 apa, si clatiti pielea in fiecare dimineata. Dupa cateva zile veti observa ca tenul vostru este mai ferm si ca problemele vor disparea.

Otetul de mere diluat in apa se aplica pe fata ca un tonic, seara, inainte de culcare, si se indeparteaza dimineata, cu apa calduta. Petele maronii care tradeaza varsta, pistruii sau acneea vor fi indepartate rapid, cu acest tratament natural.

Temperaturile scazute de afara sau cele ridicate din timpul verii au ca efect umflarea mainilor si picioarelor. Pielea se usuca, iar durerile iti vor da mari batai de cap. Pentru evitarea neplacerilor, spala mainile si picioarele in fiecare seara cu otet de mere, pentru normalizarea circulatiei periferice si refacerea pielii.

Citeşte şi Cinci trucuri de înfrumuseţare pe bază de sare