FRUMUSEŢEA TA: Mască pentru păr cu ulei din sâmburi de strugure

Uleiul din sâmburi de strugure are proprietăţi regenerative şi îţi ajută scalpul să aibă un ph benefic pentru creşterea părului. În plus, proprietăţile emoliente din acest ulei natural dau strălucire părului şi îngroaşă firele.

20 oct. 2014, 18:41
FRUMUSEŢEA TA: Mască pentru păr cu ulei din sâmburi de strugure

Ingrediente pentru masca cu ulei din sâmburi de strugure: ¾ ceaşcă de ulei din sâmburi de strugure, 2 linguri de miere şi un gălbenuş de ou

Cum prepari masca din ulei din sâmburi de strugure: Încălzeşte timp de un minut uleiul din sâmburi de strugure, până devine doar un pic mai cald decât temperatura camerei. Bate apoi gălbenuşul de ou cu mierea şi incorporează încet amestecul în uleiul din sâmburi de strugure călduţ. Amestecând continuu, pentru omogenitate, aplică cu o pensulă sau cu degetele masca pe scalp şi masează uşor, scrie unica.ro.

Foloseşte mişcări circulare pentru a aplicat uniform masca cu ulei pe toată suprafaţa scalpului şi pentru a pune circulaţia sanguină la treabă. Întinde restul de ulei pe păr şi foloseşte un pieptene cu dinţii rari ca să distribui uniform amestecul pe tot părul.

Înfăşoară un prosop pe păr şi lasă masca să acţioneze 30 de minute sau chiar peste noapte.

Citeşte şi ULEIUL DE JOJOBA, esenţial pentru frumuseţea ta. Iată cum poţi să îl foloseşti