Frunzăverde: Ordonanţa care le permite primarilor să migreze e un exemplu de conducere guvernamentală abuzivă

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat vineri, că ordonanţa de urgenţă care le dă dreptul aleşilor locali să migreze spre alte formaţiuni politice, fără a-şi pierde mandatele, reprezintă un exemplu de conducere guvernamentală abuzivă, transmite Agerpres.

29 aug. 2014, 14:47
Frunzăverde: Ordonanţa care le permite primarilor să migreze e un exemplu de conducere guvernamentală abuzivă

‘În legătură cu Ordonanţa de urgenţă prin care se statuează posibilitatea migrării primarilor, a aleşilor locali, săptămâna trecută am purtat discuţii cu liderii Partidului Popular European, cu Joseph Daul, preşedintele PPE, şi aţi văzut că a avut o atitudine în acest sens, a dat un comunicat prin care nu agreează, chiar condamnă această variantă guvernamentală, prin care aleşii locali pot să opteze, în 45 de zile, în legătură cu apartenenţa lor politică la un partid sau altul. Niciunde nu se întâmplă asemenea lucruri în Europa’, a afirmat vicepreşedintele PNL.

Sorin Frunzăverde, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a afirmat că nu are semnale, până în momentul de faţă, că unii aleşi locali ai PNL ar pleca la Partidul Social Democrat.

‘Colegii mei au avut o întâlnire cu primarii din Caraş-Severin şi nu au fost asemenea semnale’, a precizat Frunzăverde.