Fuego a slăbit 18 kilograme într-o lună. Cum a reuşit, ce dietă a ţinut artistul

Fuego a reuşit să slăbească spectaculos într-o perioadă scurtă de timp. Artistul a dat jos nu mai puţin de 18 kilograme într-o lună, iar de atunci stilul de viaţă adoptat arată cu totul altfel. Prezentatorul emisiunii ''Drag de România mea'' a vorbit despre regimul pe care îl are astăzi.

12 sept. 2019, 10:35
Fuego a slăbit 18 kilograme într-o lună. Cum a reuşit, ce dietă a ţinut artistul

Fuego a încercat o perioadă de timp să mănânce la ore fixe, dar rezultatele nu au fost cele aşteptate. „El poate da roade dacă ai o viaţă programată, dacă reuşeşti să te ţii de acele ore şi dacă nu faci nici acolo excese. Niciodată, nimeni, dar nimeni pe aceasta lume, din punctul meu de vedere, nu poate slăbi dacă nu renunţă la mâncare! De la aer nu se îngraşă totuşi nimeni’, a declarat Fuego.

Citeşte şi ŞOC în SHOWBIZ: Fuego, la un pas de MOARTE! Momente GROAZNICE pentru ARTIST

„Am avut voinţă şi am spus STOP MÂNCĂRII! Nu a fost vreun secret major, nu am făcut intervenţii de nici un fel şi nu am luat alte substanţe. De unul singur, într-o zi, am zis că e prea mult şi că trebuie neapărat să fac ceva în acest sens. Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos”, spune Fuego.

Mai multe detalii pe okmagazine.ro.

 


loading...