FUEGO, gest impresionant pentru bunica Jenica. Cum a bucurat artistul o bătrâna doborâtă de greutăţi VIDEO

Bunica Jenica traieste cea mai mare suferinta, in ultimii ani de viata. Femeia a avut o viata grea, iar de cand fiul ei a murit, femeia a ramas pe drumuri. Bunica Jenica traieste intr-o casa care sta sa se prabuseasca.

04 oct. 2017, 08:12
FUEGO, gest impresionant pentru bunica Jenica. Cum a bucurat artistul o bătrâna doborâtă de greutăţi VIDEO

In locul ei s-ar fi putut ineca in lacrimi bunica oricaruia dintre noi, scrie wowbiz.ro. Tot ce i-a mai ramas acum acestei batrane este un munte de suferinta.

„De 3 ani de zile plang, de cand am aflat ca nu mai sunt stpana si vrea sa ma dea afara. Inima ma doare, nu mai pot. Sa imi lase casa in pace, sa ma mut cu copiii mei”, a spus batrana cu lacrimi in ochi.

Citeşte şi FUEGO, dezvăluiri incendiare. „Am primit scrisori cu cereri în căsătorie”. Cum le răspunde artistul fanelor

In spatele acestor lacrimi sfasietoare se afla o poveste uluitoare care ii macina ficeare clipa bunicii Jenica. Mamaie Jenica a ajuns dupa o viata de munca sa traiasca intr-o cocioaba, fara curent electric.

„Nu mai am putere, m-a luat salvarea acum cateva saptamani. Mi-a murit un baiat, nu am curent electric. Eu nu pot sa imi spal o zdreanta, sa le bag in masina. Eu nu mai pot sa le spal la mana, ma dor mainile. Sunt batrana. Stam cu lumanarile. Intr-o noapte s-a ars si fata de masa. Un chin din ala mare. Stiti cat e un chin mare? Asa e chinul asta pe mine. TOti anii astia, carnea s-a topic si pielea s-a uscat pe mine. De necazuri, de nemancata la timp. Vin de munca, ca muncesc si acum, le dau de mancare copiilor. Copiii mei sunt bolnavi mintal, eu ii spal, eu ii schimb. Am zis ca ii omor intr-o zi, sa scap si sa ma mor si eu. Nu mai pot, nu mai pot”, se vaită femeia. 

Cosmarul a inceput dupa moartea unicului fiu al ei sanatos, stalpul familiei. Barbatul a facut infarct si a murit. Inainte sa moara, Ionel i-a dus la notariat sa semneze un act.

„A facut un act, a pus 20 de milioane si a zis asa: „Asistenta medicala, lemne de foc, toate cele necesare pentru noi”. Baiatul ne-a promis asta. Mi-a zis baiatul ca are grija de noi.

Dupa moartea lui Ionel s-a dezlanuit iadul pentru bunica Jenica si intreaga familie.

„Nora nu ne-a suferit deloc. Sa nea dea si noua o cana de ceai sau sa ne intrebe ce facem. Mi-a dat cu pumnii in spinare, i-a dat si baiatului cu furtunul, l-a trantit pe jos. Electricitatea a oprit-o de la contor. Eu nu am acces la el, e acolo, in casa.

Citeşte şi Fuego, spectacol la malul mării pentru doamnele din PSD VIDEO

Vreau sa imi dea drumul la lumina si sa ma lase in pace. Sa imi lase casa in pace. Dorina, da-ne drumul la curent, nu ne mai chinui, ca nu mai suportam”.

In prezent, bunica Jenica este in proces cu nora sa. Batrana face tot ce poate pentru a-si recupera toata munca in instanta. Fuego, artistul preferat al batranei Jenica, i-a facut o vizita.

„Mamaie, eu stiu ca e greu, dar conteaza sa faci fata greutatilor, mai ales ca copiii sunt bolnavi si nu e usor sa ii ingrijesti. Impreuna cu echipa de la Kanal D o sa incercam sa va ajutam, sa aveti lumina iarna, sa aveti caldura”, i-a spus artistul.

Inainte de a pleca, artistul a invitat-o pe batrana sa iasa la poarta, acolo unde un camion cu lemne a asteptat-o, pentru iarna grea ce urmeaza sa vina.