Fosta iubită a lui Fuego, declaraţii surprinzătoare la 12 ani de la despărţire. Motivul DUREROS pentru care nu s-au mai căsătorit

Ana Maria Ciaușu și Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, au avut o relație acum 12 ani. Ana Maria Ciauşu, despre care s-a spus că a fost cea mai mare dragoste din viața artistului, a dezvăluit că au fost în pragul căsătoriei, dar că până la urmă s-au despărţit.

12 feb. 2020, 08:14
Fosta iubită a lui Fuego, declaraţii surprinzătoare la 12 ani de la despărţire. Motivul DUREROS pentru care nu s-au mai căsătorit

Ana Maria Ciauşu şi Fuego au avut o relaţie care a durat din 2003 până în 2007. Cei doi urmau să se căsătorească, iar pe atunci au stabilit și cine urmează să le fie nașa de cununie, nimeni alta decât  cântăreața de muzică populară Irina Loghin.

„Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a spus Ana Maria Ciauşu în cadrul unui interviu pentru Pro TV.

ŞOC în SHOWBIZ: Fuego, la un pas de MOARTE! Momente GROAZNICE pentru ARTIST

Totuși, cei doi nu au ajuns în fața altarului, să își jure iubire veșnică, deși toată lumea îi vedea și în această postură. Se pare că unul dintre motive a fost și faptul că nu puteau avea copii împreună. Femeia de 42 de ani, ajunsă secretar general al PNL Olt, are însă acum patru nepoți, după cum a dezvăluit: „Astăzi, mă găsiți deja cu 7 ani de experiență politică în județul Olt, la mine acasă. Eu cred că politica este despre și pentru oameni. Aceasta este motivația care m-a determinat să intru în politică. Eu iubesc oamenii, îmi place sa fiu în mijlocul lor și atunci când îți pasă trebuie să și faci ceva în acest sens”.

Fuego ştie toate glumele şi bancurile cu el. Ce spune artistul despre MIŞTOURILE făcute pe seama lui

Ana Maria Ciaușu este originară din Slatina și a activat în funcția de consilier local în Primăria Slatina. În 2015 și-a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al municipiului. În același an s-a retras din cursa pentru desemnarea drept candidat al partidului ei pentru fotoliul de primar, însă a fost desemnată secretar general al PNL Olt, funcție pe care o ocupă și în prezent.

„Sigur că păstrez legătura. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni”, a mai mărturisit Ana Maria Ciaușu.

Fuego a amintit-o într-o melodie din 2009, de pe albumul „Cântați cu mine”, piesa fiind intitulată „Ana Maria”.