Fulgy a ars o bacnotă de 100 de lei la un restaurant de fițe. Aroganța supremă îl poate costa pușcăria. „Uitați ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni!”

Fulgy, fiul Clejanilor, nu se poate abține de la gesturi teribiliste. Recent, el s-a filmat în timp ce dădea foc unei bacnote de 100 de lei pentru a demonstra că banii nu au valoare pentru el.

02 iul. 2021, 16:07
Fulgy a ars o bacnotă de 100 de lei la un restaurant de fițe. Aroganța supremă îl poate costa pușcăria. „Uitați ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni!”

Fulgy a simțit nevoie să arate tuturor că el nu pune deloc valoare pe bani, așa că a edcis să facă un gest teribilist pe care l-a și filmat. Fiul Clejanilor a dat foc unei bacnote de 100 de lei, în timp ce se afla în restaurantul de fițe pe care îl deține și care-i poartă numele. Tânărul, care a fost externat recent de la Spitalul Obregia, a mai precizat că, de obicei, nu umblă cu bani la el, însă se mai intâmplă să dea cerșetorilor chiar și 200 de lei.

“Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni! Iar bani mulți… eu nu umblu cu bani mulți la mine, că am pe card bani mulți. Uitați ce înseamnă banii pentru mine. Așa că 260 de lei ai voștri nu mă încântă. O să donez bani, eu donez banii! Eu dau la cerșetori câte un milion-două. Ăștia… la scrumieră cu ei. Am bani pe card eu, nu umblu cu bani cash”, a mai precizat producătorul muzical.

Ceea ce l-a determinat pe Fulgy să facă acest gest nesăbuit a fost provocarea pe care a lansat-o urmăritorilor lui de a-i trimite 100 de euro.

“Deși sunt într-un restaurant public, vreau să văd și eu cine îmi trimite și mie… Uite, vreau să văd cine îmi trimite și mie atât cât dau eu foc acum. Cine îmi trimite și mie atât? Sunt la restaurant, îl las să ardă (n.r.: milionul pe care îl ține în mâna stângă). Sunt la restaurant și e pe dos. Bancnota asta, gata cu ea. Miroase urât și nu vreau să supăr lumea, să deranjez. Dar bancnota asta, gata, nu mai e. Vreau să îmi dați și mie un milion care vă simțiți în stare. Nu vreau să deranjez lumea pe aici, pe la restaurantul meu.”, a declarat fiul Clejanilor, conform Cancan.ro.

Totuși acestă aroganță supremă îl poate costa un dosar penal pe băiatul de abni gata al Clejanilor deoarece, banii în sine nu pot reprezenta proprietatea unui individ ci fac parte din masa monetară a statului care i-a emis. Așadar  în functie de statul de provenienta al banilor, Fulgy riscă inclusiv închisoarea pentru distrugere.

Fulgy, primele declaraţii după ce a ieşit de la Obregia: „În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă”

„În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri, comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni.

Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridic, e important cum te ridici.

Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut”, a spus Fulgy pentru emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.