Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa. Cine este domnișoara cu care s-a sărutat în fața tuturor: „Mr. Moft face ce vrea”

Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa. Se pare că povestea lor de dragoste nu a durat foarte mult, pentru că fiul Clejanilor a fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie, în mijlocul străzii.

14 feb. 2023, 09:22
Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa. Cine este domnișoara cu care s-a sărutat în fața tuturor: „Mr. Moft face ce vrea”
Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa

Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa. Artistul a mărturisit că face ce vrea și nu se mulțumește cu o singură femeie în viața sa. Astfel, s-a sărutat cu o altă femeie și a făcut imaginile publice.

Citește și: De ce a fost încătușată Bia Khalifa la aeroport. Sindicatul Europol face lumină după incidentul cu iubita lui Fulgy

Fulgy a înlocuit-o pe Bia Khalifa

Oricum cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membri, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe pagina sa de Instagram.

Fulgy,  conștient că e urmărit de foarte multe persoane pe rețelele de socializare, iar fanii își vor pune semne de întrebare în legătură cu videoclipul postat, a dat dovadă de asumare și a explicat cine este femeia pe care a sărutat-o.

Fiul Clejanilor a mărturisit că domnișoara este o cunoștință, cu care a întreținut relații intime și care practică videochat. ”Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe rețelele de socializare.

Bia Khalifa, încătuşată pe aeroport

La zona de control a pașapoartelor, fosta participantă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a avut un comportament nepotrivit cu angajații, motiv pentru care autoritățile au intervenit imediat, i-au pus cătușele și i-au făcut proces verbal. Aceasta a fost reţinută pentru două ore şi amendată cu 4.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Fulgy a încercat să-şi salveze iubita şi apelat numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că partenera lui a fost luată de polițiști și bătută! Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat informația și a constatat faptul că apelul a fost nejustificat, astfel că fiul Clejanilor a primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă! Până la urmă, cei doi au ieşit din aeroport, au luat un taxi şi au plecat spre Capitală. (Vezi AICI imagini)