Fulgy a pus ochii pe o vedetă de la noi care este căsătorită. „Vreau să zică să fie cu mine!”

Fulgy schimbă iubitele pe bandă rulantă, iar acum a dezvoltat o pasiune pentru de o vedetă din showbiz care este căsătorită.

04 iun. 2021, 10:36
Fulgy a pus ochii pe o vedetă de la noi care este căsătorită. „Vreau să zică să fie cu mine!”

Fulgy a pus ochii pe o vedetă de la noi care este căsătorită. Fiul Clejanilor a anunţat pe contul său de Instagram că și-ar dori ca Oana Zăvoranu să spună că vrea să fie cu el.

Fulgy a pus ochii pe o vedetă de la noi care este căsătorită

„Doamne, în sfârșit mă pun și eu să dorm, după două-trei zile de nesomn în care am țipat. Vreau doar să mă trezesc cu vocea mea la loc ca să pot să zbier și Oana Zăvoranu să-mi zică că vrea să fie cu mine”, a spus Fulgy pe Instagram, aproape rămas fără glas. Cu câteva ore înainte să spună acest lucru, Fulgy s-a afișat pe tot parcursul zilei alături de o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Fiul Clejanilor o săruta tot timpul și o prezenta drept „nevasta”.

Fulgy, internat la dezintoxicare! Verdict crunt al medicilor: „Pericol iminent de vătămare pentru sine sau alte persoane”

Altfel, tânărul a închiriat un apartament de lux, într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din București, respectiv Mariott. Totul pentru a petrece câteva ore de vis cu cea pe care a numit-o „iubita” sa. „Alex Velea cu Antonia sunt exemplul meu de cuplu modern. Cum să nu vrea să mă însor? Sper să găsesc o fată pe măsura cerințelor mele ca bărbat: respect și onoare. Frumusețea se duce, iar banii se cheltuiesc. Viitoarea mea iubită se va bucura de viața pe care o am eu. Sunt un băiat cuminte și liniștit. Am greșit și gata! Vreau să fiu lăsat în pace!”, a spus Fulgy la Xtra Night Show.