Fulgy, fiul Clejanilor, a vrut sa incendieze un mall din Capitală. A intervenit POLIŢIA

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este anchetat de Poliție după ce a amenințat că incendiază un magazin de parfumuri dintr-un mall din Capitală. După ce s-a certat cu vânzătoarea, tânărul a aprins bricheta și a fost nevoie de intervenţia rezentanţilor firmei de pază pentru a aplana conflictul.

12 oct. 2018, 06:12
Fulgy, fiul Clejanilor, a vrut sa incendieze un mall din Capitală. A intervenit POLIŢIA

Fulgy, fiul Clejanilor, a intrat zilele trecute într-un conflict verbal cu o vânzătoare a unui magazin de parfumuri din Capitală. Deoarece Fulgy a devenit agresiv față de femeie, firma de pază a intervenit prompt.

„A aprins bricheta de mai multe ori și a amenințat că va da foc magazinului. Au fost scene incredibile. Era foarte recalcitrant și pus pe scandal. Fiind un magazin de parfumuri, unde se află mai multe substanțe inflamabile, lumea s-a speriat. Astfel că firma de pază a luat atitudine și l-a scos din magazin în cel mai scurt timp”, a precizat pentru o persoană care a asistat la toată scena pentru Cancan.

Scos cu forța din magazin, mezinul familiei de lăutari nu s-a calmat.

„Vin mâine cu brigada și vă tai!”, ar fi urlat Fulgy, imediat după ce a fost evacuat.

Fulgy de la Clejani, cadou de 80 de mii de euro pentru ca a luat BAC-ul VIDEO

La scurt timp și-a făcut apariția și poliția a considerat incidentul un conflict aplanat şi i-au dat doar avertisment verbal. Reprezentanții magazinului nu au trecut însă așa de ușor peste incident. Astfel că au depus o plângere penală, la poliție, pe numele mezinului celebrei familii de lăutari.