Fulgy izbucneşte din arest. Sora lui îl acuză că a ameninţat-o cu moartea

Fulgy izbucneşte din arest la domiciliu, acolo unde se află pentru 30 de zile, după ce a agresat un jurnalist. Deşi este reţinut, tânărul nu se fereşte să facă ameninţări la adresa membrilor familiei. Unul dintre ei este chiar sora vitregă, Ramona.

12 iul. 2021, 17:11
Fulgy izbucneşte din arest. Sora lui îl acuză că a ameninţat-o cu moartea
Fulgy izbucneşte din arest

Fulgy izbucneşte din arest şi postează încontinuu pe rețelele sociale. După ce amenință jurnaliști cu moartea, a luat-o în vizor pe sora lui vitregă, Ramona. Aceasta că a amenințat-o că o omoară și îi violează copiii.

Citeşte şi: Fulgy, prima reacție după ce a primit arest la domiciliu. Ce a făcut după sentinţa instanței

Fulgy izbucneşte din arest

Nu este pentru prima dată când Fulgy recurge la amenințări. Într-o postare pe rețelele sociale, fiul Clejanilor l-a amenințat cu moartea pe jurnalistul Dan Capatos.

După ameninţări, Fulgy a trecut la clipuri despre credinţă. S-a filmat în timp ce compune muzică și a mărturisit că l-a visat pe Iisus Hristos.

Fulgy a anunțat că și-a cumpărat un apartament după ce e aflat că va trebui să stea în arest la domiciliu. Acesta le-a prezentat fanilor noua sa reședință, pe care spune că are în plan să o renoveze. „Am cumpărat un apartament astăzi și o să îl renovez în maximum o săptămână. Cred că bag un milion”, a spus Fulgy.

Vă reamintim că Fulgy a fost reținut pentru 24 de ore după ce a sărit la bataie la echipa Romania Tv. Într-un atac de furie, fiul Clejanilor l-a lovit cu pumnul pe reporter. Mai mult, Fulgy i-a furat apoi telefonul reporterului și s-a filmat amenințându-l.

Câţi bani câştigă Fulgy

Am făcut bani dintr-un program pe care nici nu l-am plătit, e un trial version. La mine e simplu, stau 5 minute, mă gândesc, fac o piesă, și o vând cuiva cu 2.500 – 5.000 de euro. Și se adună, se adună până când strângi o anumită sumă de bani. Eu nu sunt milionar de acum, nou… Eu sunt milionar de când m-am născut. Mama, dacă vrea, ia un milion de euro dacă zice ‘pâs’ la nuntă. Acum sunt milionar pe spatele meu, normal.

Eu am vândut piese la oamenii mei, o să auziți de ei pe canalul meu de youtube. Am vorbit cu Tzanca Uraganu, am vorbit cu Biju, cu Elis Armeanca, am vorbit cu Marinică Nămol, am vorbit cu mama mea, cu tatăl meu, de piese… Iar eu, pentru 5 minute, pentru că atât durează să fac o piesă la mine, iau 5.000 de euro pentru că toată lumea vrea hituri. Asta e principala mea sursă de venit. Dar mai am și din reclame, din Youtube.

Dacă aș vrea, aș face bani și de la nunți, cu Taraful de la Clejani, care cer sume mari. Dar nu am mai fost cu taraful pentru că nu mă mai reprezintă trecutul și să mă bucur de prezent”, mai spune fiul Clejanilor pentru aceeaşi sursă.