Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacție-şoc a prezentatorului TV

Fulgy l-a amenințat public cu moartea pe Dan Capatos, după ce în cadrul emisiunii Xtra Night Show a fost prezentat un interviu cu el. Artistul i-a transmis prezentatorului TV printr-un video de pe rețelele de socializare că-i va da foc și că-l va omorî!

06 iul. 2021, 16:51
Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Reacție-şoc a prezentatorului TV

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Xtra Night Show a prezentat un interviu cu Fulgy, protagonistul mai multor ipostaze controversate din ultima perioadă. Înainte ca filmulețul să fie redat, Dan Capatos a avut câteva cuvinte de spus la adresa tânărului, spunând că trebuie luate măsuri serioase în privința lui.

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos

„Dacă se mai îndoia cineva de faptul că atunci, la momentul acela în care a ieșit scandal, când ziceam eu că ne-a mințit Ioniță că ar fi sunat la Poliție, cred că ce veți vedea în seara asta va fi de natură să vă convingă definitiv, deși comunicatul Poliției vi l-am și citit, ștampilat și semnat, așa cum îl voia Ioniță, era fără echivoc. Duminică, 4 iulie, în jurul orei 23:30, Ioniță a apelat din nou serviciul de urgență 112 și a spus că a fost bruscat de către fiul său. Se pare că Fulgy i-a dat un pumn. Indiferent de retorica lui Ioniță și a Vioricăi, cum că „e puiul nostru, trebuie să-l apărăm”, cu Fulgy trebuie făcut ceva la modul serios”, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show.

Fulgy, la un pas să îşi omoare părinţii. Declaraţii şocante: „Am vrut să le iau viaţa din cauza consumului de droguri”

Prezentatorul TV a continuat: „Tocmai ce l-au prins la volan el neavând carnet și are din nou un dosar penal. Nu înțeleg, câte tâmpenii trebuie să facă ca lumea să se trezească și să realizeze că acest copil nu este deloc pe drumul bun indiferent câte eforturi se fac sau se spun despre ele că ar exista, dar ale căror efecte sunt inexistente. Cât de orbi trebuie să fim noi cei din jurul său încât să nu realizăm că nu e bine. Nu că nu e bine, e praf și pulbere. Hai să-l ajutăm într-un fel. Dă foc la bani, conduce fără carnet, îl bate pe taică-său! Nu e clar în ce direcție se duce toată treaba asta? Că se duce spre o tragedie, indiferent de cel fel ar fi ea, pentru el sau cei din jur? Cât să mai găsim scuze?”.

Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M…, pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Fulgy îşi schimbă numele de scenă şi se reprofilează. Cum se va numi de acum fiul Clejanilor: „O să fie mare eveniment”

La vederea filmulețului, Dan Capatos a avut un mesaj direct pentru Fulgy: „Mă bucur că se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te! Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (…) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”.