Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu: „Să nu-mi asociați numele cu aia, care Botezatu i-a dat valoare”

Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu, după ce a văzut în presă un articol, în care era menționat numele lui și al blondinei. Fiul Clejanilor a răbufnit pe reţelele de socializare şi a desfiinţat-o pe fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, despre care spune că îi este prieten.

19 iul. 2021, 18:39
Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu: „Să nu-mi asociați numele cu aia, care Botezatu i-a dat valoare”
Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu

Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu. Tânărul se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist şi i-a furat mai apoi telefonul mobil. Chiar dacă nu poate părăsi locuinţa, fiul Clejanilor reuşeşte să atragă atenţia prin cuvintele jignitoare la adresa vedetelor din showbiz.

Fulgy o face praf pe Bianca Drăguşanu

Să nu cumva de azi să-mi asociați numele cu cu**a aia de Bianca Drăgușanu, care Botezatu i-a dat valoare, prietenul meu Cătălin, de la Kayo mai nou. E jale! Îmi îngreunați viața! Deci dacă voi mai scrieți de acum articole cu numele meu și Bianca Drăgușanu, e jale! Vine poliția peste voi, presa!

Și să moară Zenga, Cătălin Botezatu de nu ieși cu o replica, că m-ai refuzat de două ori, ca să nu mă cert și cu tine. Asta de ce spun. Cătăline? Stai pe lângă șmecheri dăia orginali cu sânge mafiot, mă refer acum la Joshua Castellano și nu renunți la arfele astea de Philipp Plein, care-mi trimite tricouri, aiurea! Îți trimit eu 5 bitcoini, pune story cu mine!”, a spus Fulgy pe Instastory.

Citeşte şi: Fulgy, un nou scandal cu Ioniţă de la Clejani: „Să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile oi mai avea. O să plângi toată viaţa ta”

Fulgy susţine că Dan Bursuc ar fi abuzat-o pe Margherita

Fulgy

, pe numele său real Dan Fulgeraș Manole, îl acuză pe cunoscutul impresar, Dan Paraschiv, zis Dan Bursuc, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, în perioada în care aceasta nu avea mai mult de 13-14 ani.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a făcut un live pe Facebook în care l-a acuzat pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora lui, Margherita, în urmă cu mai mulţi ani, pe când era minoră.

Mulţi milionari ajung cu sentinţe de peste 25 de ani de puşcărie. Tatăl meu împreună cu colaboratorii lui ajung la puşcărie.

Tatăl meu s-a împrietenit cu Dan Bursuc. Dintr-o prietenie sinceră, ce credeţi că a făcut domnul Dan Bursuc cu sora mea minoră? Ce credeţi că a făcut? A violat-o la 13-14 ani!„, a declarat tânărul.