„Fumez doar atunci când beau şpriţ!”. Secretul longevităţii unui mare fotbalist român, ajuns la 37 de ani

Daniel Pancu are 37 de ani şi jumătate, dar rămâne unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului, având acelaşi randament şi determinare ca în tinereţe. Mai mult, atacantul spune că nu se gândeşte încă la retragere, dezvăluind totodată programul pe care îl urmează, pentru a se menţine în formă.

26 feb. 2015, 07:06
„Fumez doar atunci când beau şpriţ!”. Secretul longevităţii unui mare fotbalist român, ajuns la 37 de ani

Fumez doar atunci când beau un şpriţ. La meciuri şi la antrenamente mă implic 100%. Eu fac totul la nivel maxim. Fac foarte multe antrenamente extra, în particular. Au fost antrenori care mi-au zis să nu mă mai antrenez atât de mult. În ultimii 2 ani am vrut să renunţ de 3-4 ori. În urmă cu un an am avut o discuţie cu Săpunaru în care îi ziceam că vreau să renunţ, dar el mi-a spus că dacă plec şi eu se alege praful de echipă„, a spus Daniel Pancu la Digisport.

Pe de altă parte, fostul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, a dezvăluit că Daniel Pancu are printre cele mai mici salarii din lotul giuleştenilor. „Pancu are cel mai mic salariu de la Rapid în afară de jucătorii cei tineri. El ar trebui să fie mai apreciat pentru ceea ce înseamnă numele său„, a spus Dinu Gheorghe.

Daniel Pancu a îmbrăcat de 27 de ori tricoul naţionalei României, în perioada 2001-2005, marcând nouă goluri.