Furt în 16 secunde, surprins de camera de supraveghere VIDEO

Furt contracronometru surprins de camerele de supraveghere. Doar 16 secunde le-a trebuit hoţilor pentru a sparge uşa unui salon de înfrumuseţare şi pentru a fugi cu un televizor. Incidentul s-a petrecut în Constanţa, iar cei doi hoţi sunt căutaţi acum de poliţie.

28 iun. 2014, 06:45
Furt în 16 secunde, surprins de camera de supraveghere VIDEO

Spargerea surprinsă parcă din filmele de acţiune a avut loc în toiul nopţii, informează România TV.  Cei doi hoţi cu feţele acoperite au forţat uşa cu o rangă şi au dat buzna în salonul de înfrumuseţare. Deşi în încăpere era întuneric, unul dintre hoţi s-a dus direct la televizor pe care l-a smuls din perete după, care au fugit. Dimineaţa, când a văzut uşa spartă, proprietara salonului a sunat la 112.

Citeşte şi Ca-n filme: Hackerii au furat O JUMĂTATE de MILION de EURO dintr-o mare bancă europeană

„Se vede foarte clar ca unu dintre ei stia pozitia televizorului fiind este intuneric in salon. Cu doua zile inainte a venit un domn, s-a interesat de tuns, vorbea cu mine, dar studia cu privirea alta parte a salonului. Mi s-a parut foarte suspect”, a spus proprietarul salonului.

Cei doi hoţi nu au fost încă prinşi.

Citeşte şi Furt în 15 secunde, surprins de camerele video

„Se efectueaza cercetari…totodata a fost format si un cerc de suspecti. Daca nu l-au valorificat avem sanse sa-l recuperam”, a spus Bogdan Păduraru, IPJ Constanţa.

Poliţiştii se laudă însă cu o altă pradă, obţinută la scurt timp după acest incident: tot doi hoţi care, culmea, furaseraseră un televizor dintr-o altă societate comercială.