Furt INEDIT surprins de camerele de supraveghere. Hoţii au dat iama la îngheţată VIDEO

Trei tineri din Vaslui, printre care şi o fată, au poftit la îngheţată, în toiul nopţii. Astfeşl, ei s-au hotărât repede să spargă frigiderul unui magazin, însă totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

05 mai 2014, 12:01
Furt INEDIT surprins de camerele de supraveghere. Hoţii au dat iama la îngheţată VIDEO

În zorii zilei de 2 mai, la ora patru dimineaţa, trei tineri au spart frigiderul aflat în exteriorul unui magazin din centrul municipiului Vaslui, din care au furat patru baxuri de înghetată.

Din filmările camerelor de supraveghere montate în exteriorul magazinului se vede cum pe cei trei nu i-a interesat nimic altceva decât îngheţata, pentru că nu s-au atins de nici unul din frigiderele cu bere sau băuturi răcoritoare din apropiere, încercând doar pe cele în care se afla îngheţata.

Nu paguba este mare, cât felul în care au acţionat cei trei: fără frică, deşi zona era luminată, iar magazinul este chiar în Centrul Civic al municipiului. M-a uimit în special să văd că cel mai decis să fure nu era vreunul dintre băieţi, ci o fată, ea fiind cea care a forţat frigiderul şi, mai mult, a revenit pentru a mai fura un bax de îngheţată. Voi face plângere doar pentru a-i descuraja de asemnea fapte, pe ei şi altii ca ei„, a declarat pentru vrn.ro proprietarul păgubit.