Furtul care i-a uluit până şi pe poliţişti. O maşină a fost luată de hoţi din reprezentanţă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din Craiova, este cercetat pentru furtul unui autoturism din reprezentanța Mitsubishi de la Şelimbăr, Sibiu. El a fost prins de poliție la Drăgășani în județul Vâlcea.

05 mai 2017, 05:57
Furtul care i-a uluit până şi pe poliţişti. O maşină a fost luată de hoţi din reprezentanţă

În data de 3 mai, în jurul orei 17.00, Centrul Operațional al I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras un autovehicul din curtea unui reprezentanțe auto din Șelimbăr. În urma comunicării eficiente și a schimbului de informații cu inspectoratele de poliție din județele limitrofe Sibiului s-a reușit depistarea mașinii suspecte pe raza județului Vâlcea, respectiv a municipiului Drăgășani, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au preluat cercetările în acest dosar, în cursul nopții de 3 spre 4 mai suspectul, un bărbat din Craiova în vârstă de 40 de ani, a fost escortat la Sibiu iar în prezent este audiat de către polițiști. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 60.000 de lei a fost recuperat. Este vorba de un Mitsubishi L200. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință.