Furtuna a făcut RAVAGII în Bucureşti. Copacii doborâţi de vânt au avariat mai multe maşini VIDEO

O furtună violentă a măturat miercuri noapte Bucureştiul. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, iar câteva maşini parcate au fost avariate după ce un pom a căzut peste ele.

23 mai 2013, 05:26
Furtuna a făcut RAVAGII în Bucureşti. Copacii doborâţi de vânt au avariat mai multe maşini VIDEO

O furtună puternică s-a produs în Capitală în noaptea de miercuri spre joi, tunetele, fulgerele şi vântul puternic fiind însoţit, în unele cartiere, de căderi de grindină.

Vântul puternic a pus la pământ mai mulţi copaci, informează România TV. „Am ieşit afară cu mâna la ochi, am zis gata, că eu aşteptam să cadă pomul ăsta. Mă uit la el în fiecare zi şi cine avem rude la ţară ştie ce înseamna un nuc sălbatic”, a spus un locatar din blocul în apropierea căruia s-a rupt un copac.

În cartierul Berceni, trei maşini parcate au fost distruse de un copac smuls din rădăcini. „Sunt vreo 3 maşini avariate, toate ale vecinilor mei. Acum au venit pompierii, le-a spus că să depună o cerere nu stiu unde, dar degeaba. Nu ai CASCO, la revedere”, a spus un bărbat mai norocos, a cărui maşină a scăpat neavariată.

Furtuna de jumătate de oră a îngreunat circulaţia în mai multe cartiere bucureştene, unde vântul puternic a dărâmat pomi şi a rupt crengi. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea valabilă până vineri dimineaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, în total au fost avariate cinci autoturisme, însă nicio persoană nu a avut de suferit; două dintre maşini au fost avariate de un copac căzut pe strada Logofăt Tăutu, iar alte trei pe străzile Energeticienilor, Aleea Lăcrămioarei şi Aleea Uioara.