FURTUNĂ PUTERNICĂ în România: Drumuri inundate, acoperişuri smulse, copaci doborâţi VIDEO

A fost prăpăd în vestul ţării după furtuna puternică de miercuri seara. În judeţul Timiş, vântul a măturat mai multe localităţi. De asemenea, şoferii nu au mai putut circula pe multe străzi care au fost inundate. Remorca unui TIR a fost pur şi simplu luată pe sus. Zeci de acoperişuri au fost smulse, un copac a căzut peste acoperişul unei grădiniţe. Şi în alte zone din ţară a fost vânt puternic si ploi torenţiale.

18 aug. 2016, 06:22
FURTUNĂ PUTERNICĂ în România: Drumuri inundate, acoperişuri smulse, copaci doborâţi VIDEO

În vestul ţării a lovit o furtună de o forţă neobişnuită. Remorca unui TIR a fost răsturnată de vântul puternic, iar la Lugoj circulatia pe autostrada A6 a fost dată peste cap. De asemenea, străzile din localitate au fost inundate în numai câteva minute.

Mai mult, rafalele de vânt au smus mai multe balize reflectorizante de pe marginea drumului, iar zeci de case au rămas fără acoperişuri într-o singură localitate.

Citeşte şi Prognoza meteo. Vreme instabilă în următoarele zile

În localitatea Traian Vuia, vântul cu aspect de tornadă a smuls zeci de acoperişuri și turla Bisericii. Oamenii spun că nu au mai văzut un asemenea dezastru.

În judeţul Tulcea, furtuna a fost însoţită de grindină. Iar la malul mării, portul Agigea a fost închis din cauza vântului puternic.

Şi în Capitală a fost vânt puternic, cu ploi torenţiale şi descărcări electrice.

Citeşte şi COD GALBEN de ceaţă UPDATE