FURTUNI violente în ţară. Copaci căzuţi şi maşini avariate VIDEO

O furtună puternică a lovit miercuri mai multe zone din ţară. Bucăţi imense de grindină au căzut în Reşiţa, iar în Bucureşti mai mulţi copaci au căzut pe carosabil. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, mai multe atenţionări cod galben de furtuni, valabile în mai multe regiuni din ţară.

10 iun. 2015, 16:09
FURTUNI violente în ţară. Copaci căzuţi şi maşini avariate VIDEO

O ploaie torenţială cu grindină cât nuca a făcut prăpăd la Reşiţa.

Cinci autoturisme au fost avariate în timpul furtunii din Capitală şi 11 copaci au fost doborâţi de vânt, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Dintre cele cinci autoturisme avariate de crengi de la copacii doborâţi de vânt, două sunt pe strada Segarcea şi câte unul pe străzile Moineşti, Ţepeş Vodă şi pe Şoseaua Andronache, a precizat Daniel Vasile.

În timpul furtunii au fost doborâţi pe carosabil copaci de pe aleea Lunguleţu, strada Haga, Şoseaua Viilor şi Şoseaua Sălaj.

De asemenea, la intersecţia Şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica, un panou a căzut peste linia de tramvai.

Furtuna a făcut probleme şi în Vrancea. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, în timpul unei furtuni puternice care a avut loc, miercuri seară, în judeţ, un copac a căzut pe un bulevardu din Focşani, avariind trei autoturisme parcate, potrivit Mediafax.

Tot în Focşani, vântul puternic a rupt mai multe cabluri care s-au scurtcircuitat şi a avut loc un incendiu. Focul a cuprins vegetaţia uscată de pe strada Transilvaniei, fiind stins de pompieri.

Probleme s-au semnalat şi pe calea ferată, între Focşani şi Gugeşti, traficul feroviar fiind întrerupt din cauza unei probleme cauzate de un trăsnet.