Furtunile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară VIDEO

Vremea rea a făcut prăpăd în ţară. Vijeliile au pus la pământ mai mulţi copaci, iar străzile au fost inundate. Tot din cauza furtunilor, trei oameni, printre care şi un copil, au rămas blocaţi pe Dunăre şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei cu o ambarcaţiune. Meteorologii au emis informări de furtuni pentru mai multe judeţe.

10 iul. 2015, 11:09
Furtunile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară VIDEO

În Arad, o furtună puternică a măturat totul în cale, informează România TV. Cerul s-a înnegrit în doar câteva secunde şi tunetele puternice i-ar speriat pe localnici.

Citeşte şi FURTUNĂ VIOLENTĂ la Iaşi. Vijelia a făcut PRĂPĂD. Chioşcuri spulberate, copaci rupţi şi străzi inundate FOTO

Traficul a fost îngreunat pe centura din Sinaia după ce apele au acoperit o bandă întreagă pe o porţiune de drum. A fost nevoie de intervenţia pompierilor. În Mehedinţi, un copil de 7 ani şi doi adulţi au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră după ce au rămas blocaţi pe o insulă.

Ei au mers cu o barcă la pescuit pe Dunăre, însă după începerea furtunii şi-au dat seama că sunt în pericol şi că barca lor se poate răsturna. Ei au fost aduşi în siguranţă la mal de poliţiştii care au intervenit cu o barcă.

Vremea rea a făcut probleme şi în Iaşi, unde străzile au fost acoperite de ape.