FUZIUNEA PNL-PDL. Vasile Blaga: Astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită data congreselor

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că este optimist în ceea ce priveşte viitorul politic al PDL şi PNL, adăugând că în zilele următoare va fi stabilită şi data congreselor în vederea fuziunii celor două formaţiuni.

07 iul. 2014, 09:54
FUZIUNEA PNL-PDL. Vasile Blaga: Astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită data congreselor

Suntem într-un plin proces de fuziune PDL-PNL şi eu privesc spre viitor. Probabil astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită şi data congreselor”, a susţinut Vasile Blaga, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, potrivit Agerpres.

Blaga a comentat şi declaraţia fostului lider liberal Crin Antonescu referitoare la evenimentele politice din 2012, care a spus că PDL ar trebui să nu prea mai afirme că a fost o lovitură de stat, preşedintele democrat-liberalilor precizând că nu crede că cineva din clasa politică românească ‘trebuie să-şi aducă aminte cu plăcere de ce s-a întâmplat în vara anului 2012’, lucru probat de ‘reacţiile care au fost din partea Comisiei Europene, ambasadelor statelor acreditate la Bucureşti, atunci când au fost atacate fie Comisia, fie Departamentul de Stat’.

CITEŞTE ŞI PNL şi PDL merg ca ALIANŢĂ la prezidenţiale. Blaga: Candidatul unic va fi anunţat până pe 1 august