Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. La o săptămână de când a explodat în showbiz bomba că blondina este însărcinată, afaceristul anunţă despărţirea de cea care ar urma să îl facă tată a treia oară.

16 mai 2022, 23:44
Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul postat pe Instagram: „Ne vedem fiecare de planurile noastre, separaţi”
Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu. Mesajul care va cutremura lumea mondenă a fost postat de afacerist luni seara, pe reţelele de socializare. Vestea este cu atât mai şocantă, cu cât despărţirea vine la o săptămână de când s-a aflat că blondina ar urma să devină mamă a doua oară.

Vedeta nu a confirmat sarcina, însă nici a negat, iar afaceristul părea că nu ştie nimic despre faptul că urmează să devină tată a treia oară.

Gabi Bădălău a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu.

După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relaţie… în urma nepotrivirii de caracter am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase şi să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separaţi„, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe pagina sa de Instagram.

Bianca ar fi cheltuit 100.000 de euro pe inseminările artificiale

După vestea că Bianca Drăguşanu ar fi însărcinată, au apărut informaţii că ar avea gemeni. Potrivit Click.ro, vedeta are la activ în jur de patru inseminări artificiale, care ar fi costat o sumă colosală. De multă vreme, Bianca încearcă să devină mamă, dacă minunea a întârziat să apară pe cale naturală, aceasta a apelat la ajutorul științei. În total, Bianca ar fi dat peste 100.000 de euro pe inseminările artificiale, pe care le-a făcut la o clinică din Turcia.

Bianca Drăgușanu a ales să nu vorbească momentan pe marginea acestui subiect, bucurându-se de relaxare în Dubai, alături de mama ei, dar și de fiica în vârstă de 5 ani.

Bianca Drăguşanu a avut un avort spontan în urmă cu mulţi ani, pe când avea o relaţie cu Cătălin Botezatu. A preferat, însă, să nu discute mult pe această temă, fiind un subiect delicat, aşa cum a declarat chiar ea, mai demult. „Am fost însărcinată. E un subiect foarte trist, nu e cazul să dezbat un subiect care pentru mine este foarte delicat. M-a afectat foarte mult”, a mărturisit vedeta la ceva vreme după despărţirea de designer.