Gabi Bădălău a recunoscut tot! ”Am înșelat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro și un apartament”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Afaceristul a făcut primele declarații despre relația cu fosta solistă de la trupa Sexxy.

16 ian. 2021, 13:36
Gabi Bădălău a recunoscut tot! ”Am înșelat-o. Mi-a cerut 15.000 de euro și un apartament”

Gabi Bădălău a recunoscut tot. Omul de afaceri s-a întors din Dubai la brațul Biancăi Drăgușanu, cei doi au fost surprinși de paparazzi pe aeroport, dar și împreună la cumpărături.

Întors din vacanță, Gabi Bădălău s-a îndreptat spre Constanța, la casa Claudiei Pătrăşcanu, de unde trebuia să-şi ia copiii, pe care nu-i văzuse de două săptămâni, conform termenului dat de instanţă. Claudia Pătrăşcanu, cu care este în divorţ, nu i-a dat însă copiii.

Citește și: Anca Serea povesteşte coşmarul prin care a trecut: „Am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

“Azi aşteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influenţaţi. Copiii când vin la mine îmi zic.! De şase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susţin financiar şi pe ea , şi pe copii. Nu le lipseşte nimic copiilor şi nici ei” a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, la emisiunea lui Dan Capatos.

Afaceristul susține că nu le lipsește nimic celor doi copii, însă îi va face plângere penală Claudiei Pătrășcanu pentru că nu îl lasă să îi vadă pe aceștia. Mai mult decât atât, acesta susține că a primit o hârtie de la aceasta în care îi cere 15.000 de euro, un apartament și să plătească școala copiilor.

Gabi Bădălău a recunoscut tot “O să-i fac plângere penală. Claudia mă şantajează cu copiii. Acum câteva luni am primit o hârtie în care Claudia îmi cere 15.000 de euro şi un apartament, plus cheltuieli cu şcoala copiilor”, a continuat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Gabi Bădălău susţine că soţia sa îşi doreşte custodia exclusivă a celor doi băieţi ai lor. Pentru asta, la ultima înfăţişare la tribunal, Claudia a cerut testul anti-drog, susţinând că Gabi Bădălău se droghează.

“Am înţeles că ea ar vrea custodie exclusivă, de aceea mă acuză că sunt traficant. Luni am programare la IML să fac testul antidrog. În nici un caz nu pot să-i dau 15 000 de euro, eu consider că-i ajung 2000-3000 de euro. Eu plătesc tot, şcoala copiilor, tot. Veniturile mele legale nu sunt aşa de mari ca să-i dau 15.000 de euro. La cum se poartă acum, cred că s-a măritat cu mine pentru bani”, a mai spus Gabi Bădălău.


loading...