Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu. Ce s-a întâmplat: „Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța”

Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu. Războiul dintre cei doi pare departe de a se încheia, de fiecare dată când se întâlnesc, prin prisma copiilor, se întâmplă câte ceva şi ajung să îşi trimită săgeţi.

11 aug. 2022, 20:27
Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu. Ce s-a întâmplat: „Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța”
Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu

Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu. De această dată, afaceristul susţine că artista nu i-a permis să plece cu cei mici în vacanță. Din acest motiv, el a mers să ceară o ordonanță la Judecătorie, acolo unde i s-a dat acordul de a pleca cu minorii în Turcia, dar și în Franța.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, prima reacţie după acuzele Claudiei Pătrăşcanu: „Este inuman ca o mamă să își folosească propriii copii”

Gabi Bădălău, noi acuze la adresa Claudiei Pătrăşcanu

Recent, Claudia Pătrășcanu a precizat că omul de afaceri ar fi venit să-și ia copiii de acasă sub influența substanțelor interzise, iar la rândul său Gabi Bădălău susține că artista ar fi pus microfoane pe hainele celor mici pentru a afla ce se întâmplă în casa în care locuiește.

Gabi Bădălău precizează că de această dată a filmat-o pe cântăreață, dar și pe mama ei, în timp ce îi adresau cuvinte dure, însă va arăta filmarea tuturor atunci când va fi cazul.

Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal. În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici…După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand. Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța…

Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca ”mama de copil” să facă apel…Un alt circ, o altă răutate inutilă. Și apropo, când am dus copiii, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei…Doar că acum am fost pregătit…am învățat de la ea…am filmat tot…Toate la timpul lor”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.