Gabi, micuţul care a căzut în fântână, aşteptat acasă. Tatăl, emoţionat: Am renăscut, şi eu şi el

Copilul de doar de trei ani care a căzut sâmbătă într-o fântână adâncă de 15 metri, în localitatea doljeană Segarcea, se simte mai bine şi este aşteptat să se întoarcă acasă, de la spital. Emoţionat, tatăl micuţului spune că, după ce Gabi a fost salvat, a "renăscut a doua oară". Mai mult, el a decis să astupe fântâna în care  băieţelul a stat mai bine de două ore.

14 apr. 2013, 08:55

Teribilul accident care a îngrozit o ţară întreagă a avut un final fericit, după aproximativ două ore, în momentul în care pompierii au reuşit să-l scoată pe micuţ la suprafaţă, cu ajutorul unui copil de 14 ani. Ulterior, băieţelul de trei ani a fost transportat la spital.

Citeşte şi Operaţiune impresionantă: Un copil de 3 ani, SALVAT după ce a căzut într-o fântână VIDEO

Toată familia îl aşteaptă pe băieţel acasă, unde va avea parte de mai multe surprize. După spusele părinţilor, primele cuvinte pe care le-a spus micuţul la ieşirea din fântână se refereau la văcuţele pe care vrea să le vadă.

Se simte foarte bine, e liniştit, cooperează, e lucid, vorbeşte cu noi, aşteaptă să ne ducem să îl vedem. O să stăm cu el să îşi vadă văcuţele, să se liniştească, să uite de ceea ce s-a întâmplat ieri. În momentul de faţă am astupat-o (fântâna) şi urmează să plantăm ceva aici. E bine că s-a întâmplat totul cu bine şi sperăm să nu mai fie niciun fel de problemă„, a spus tatăl copilului, pentru România TV.

Bărbatul se bucură că odrasla lui a fost salvată şi nu a suferit răni grave, cu toate că a petrecut peste două ore într-un spaţiu strâmt, aflat la 15 metri sub pământ.

„Am renăscut a doua oară, şi eu, şi el. Mulţumim pe această cale şi lui Dumnezeu şi oamenilor care au participat la salvarea lui, poliţie, pompieri, medici, chiar şi pasiv că au fost alături de noi cu sufletul„, a adăugat el.

Citeşte şi EROU la 14 ani. Cristi, salvatorul micuţului din Segarcea: Nu mi-a fost frică că-l scap VIDEO

Băieţelul a fost scos cu ajutorul unui adolescent de doar 14 ani. Pompierii i-au pus o lanternă pe frunte şi l-au coborât în puţ. Cristi Becheanu fiind singurul care putea intra în puţul strâmt şi adânc. Când a devenit evident că pompierii nu pot coborî după băieţel, a fost adus un excavator care a dat la o parte pământul din jurul fântânii astfel încât au fost scoase mai multe tuburi ale puţului, fiind redusă din adâncimea fântânii. Înainte de asta, Cristi a mărturisit că are şi emoţii şi că îi este puţin frică, dar a respectat întrutotul instrucţiunile primite.

„A fost bine. Am intrat acolo şi am zis să îmi dea mânuţele şi mi-a dat mânuţele şi l-am scos. Nu mi-a fost teamă„, a spus curajosul tânăr pentru România TV.

De asemenea, el a adăugat că vrea să salveze oameni şi atunci când va creşte, dorind o carieră în acest domeniu.