Gabi Popescu, audiat la DIICOT. Fostul fotbalist a stat PATRU ORE în faţa PROCURORILOR

Gabi Popescu, fostul internaţional român care a jucat la echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo, Valencia şi Suwon BlueWings, a fost audiat la DIICOT.

16 ian. 2018, 13:24
Gabi Popescu, audiat la DIICOT. Fostul fotbalist a stat PATRU ORE în faţa PROCURORILOR

Gabi Popescu a fost audiat într-un dosar care nu are legătură cu fotbalul, ci priveşte o societate comercială la care fostul fotbalist a fost acţionar. Popescu a stat patru ore în faţa procurorilor, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut, pentru a lămuri situaţia unei plângeri făcută de unul dintre acţionarii firmei CONBAN SA, intrată în insolvenţă.

Crina Abrudan a îmbrăcat rochia de mireasă. Imagini de la nunta cu Gabi Popescu

Judecătorul care a decis ca societatea la care Popescu era acţionar să intre insolvenţă este Mircea Moldovan, condamnat la 22 de ani de închisoare. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au precizat în martie 2015 că era necesară condamnarea lui Moldovan, pentru că acesta lua decizii în dosare de insolvenţă în funcţie de banii pe care îi primea.

Mircea Moldovan este cel care a deschis în mod ilegal şi insolvenţa clubului de fotbal Oţelul Galaţi, în contextul în care societatea se afla pe profit, iar apoi nu a mai lăsat dosarul la arhiva instanţei, de teamă să nu afle presa despre această situaţie, susţin procurorii anticorupţie.