Gabi Tamaş, ARESTAT pentru 30 de zile în Israel. A fost prins BEAT la volan, cu 205 km la oră! UPDATE

Gabi Tamaş a fost arestat pentru 30 de zile în Israel, iar permisul de conducere i-a fost reţinut. Conform Sport1, fundaşul celor de la Hapoel Haifa a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Internaţionalul român a fost oprit pe autostradă şi arestat de poliţie după ce maşina în care se afla circula cu 205 km/h.

26 mart. 2019, 12:01

UPDATE. Presa israeliană anunţă că Gabriel Tamaş a fost arestat pentru 30 de zile.

ŞTIREA INIŢILĂ. Presa din Israel anunta ca in noaptea dintre luni si marti un jucator de fotbal a fost prins de politie avand o viteza de 205 kilometri pe ora! Odata ce i-a fost facut testul de alcoolemie, a fost descoperit un nivel de 3 ori mai mare decat cel permis! Fotbalistul a fost arestat si urmeaza sa apara astazi in fata unui judecator!

Fotbalistul în cauză este Gabi Tamaş.

Gabi Tamaş, în mijlocul unui scandal rasist. FOTOGRAFIA pentru care a primit ameninţări în ISRAEL

Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei: „În această seară, un ofiţer care lucra pe străzi a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de 2 femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege„.

Sursa foto: sport1.maariv.co.il