Gabi Tamaş mai joacă doar în faţa magistraţilor. Fotbalistul a fost audiat în dosarul de ultraj

Gabriel Tamaş a fost audiat miercuri la Judecătoria Sectorului  1, acesta fiind trimis în judecată pentru ultraj şi sfidarea organelor de Poliţie. Asociaţia de locatari şi-a retras plângerea în acest caz, însă cei doi poliţişti care s-au constituit părţi civile în acest dosar nu au renunţat.

04 dec. 2013, 13:35
Gabi Tamaş mai joacă doar în faţa magistraţilor. Fotbalistul a fost audiat în dosarul de ultraj

Gabi Tamaş s-a prezentat miercuri încă de la primele ore ale dimineţii la Judecătoria Sectorului 1, însă a trebuit să aştepte câteva ore bune până să fie audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj şi sfidarea organelor de Poliţie.

Chiar dacă indirect, fostul fundaş al naţionalei şi-a recunoscut o parte din vină, pentru că deja el i-a despăgubit pe cei de la Asociaţia de Locatari, achitând contravaloarea sumei de bani pentru uşa pe care a spart-o în iunie 2013.

Citeşte şi Ziua şi scandalul. Beţi criţă, Tamaş şi Florin Costea au fost daţi afară dintr-un club de manele VIDEO

El nu a reuşit însă să se împace cu poliţiştii, pe care i-a jignit şi pe care i-a ameninţat că îi va da afară din poliţie. În depoziţia sa, unul dintre agenţi scria în urmă cu o jumătate de an: „Inculpatul a denigrat permanent imaginea noastră şi a instituţiei pe care o reprezentăm. Între altele ne-a spus «Vă arăt eu cine sunt. Am bani suficienţi cât să vă dau afară din Poliţie», «Mă cac pe tine, eşti poliţist mă? Băga-mi-aş p…a în morţii mă-tii de împuţit. Vă dezbrac, jegoşilor, mă piş pe salariul vostru, ne vedem în civil, vă arăt eu cine sunt». Prin ameninţări mi-a creat o stare de teamă şi discomfort psihic, deoarece mă aştept ca persoane dubioase să mă atace pe stradă„.

La termenul de miercuri instanţa a decis să readministreze probele şi a amânat cazul pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Tamaş şi-a rezervat dreptul la tăcere în faţa instanţei şi nu a declarat nimic.