Gabi Tamaş nu se dezmite, nimeni nu ştie unde a dispărut după ce şi-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa

Gabriel Tamaș nu se dezminte. Fundașul român nu s-a prezentat la antrenamentul de sâmbătă al lui Hapoel Haifa și nimeni din cadrul clubului nu a reușit să dea de el în ultimele 12 ore.

21 iul. 2019, 12:50
Gabi Tamaş nu se dezmite, nimeni nu ştie unde a dispărut după ce şi-a prelungit contractul cu Hapoel Haifa

Gabi Tamaș se află în România, acolo unde Hapoel a venit în cantonament. Responsabilizat cu banderola de căpitan, fostul internațional este de negăsit, susține www.one.co.il.

Echipa a ieșit într-un local din Parcul Herăstrău, dar Tamaș nu a mai ajuns la hotel. Acesta a postat pe Instagram o poză, în care apare alături de colegii lui.

Chiar și antrenorul echipei a încercat să îl contacteze pe fundașul de 35 de ani, fără succes însă. De amintit e și faptul că Tamaș a semnat prelungirea contractului cu doar o săptămână în urmă.

Patronul lui Hapoel Haifa nu știe unde e Tamaș

Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, a dezvăluit și el faptul că habar nu are unde se află fundașul echipei sale. „Nu am idee unde e Tamaș. Nu sunt la hotel. Când mă voi întoarce, voi analiza situația”, a spus acesta.

Oamenii din cadrul clubului au dezvăluit că acesta nu a fost prezent la micul dejun și a dispărut pur și simplu, fără ca nimeni să știe unde e.

Gabriel Tamaș a fost prins băut la volan, fără permis valabil

Gabi Tamaş nu doar că a condus la volan cu o alcoolemie de trei ori mai mare şi a ajuns la 205 km/h. Potrivit Yediot Aharonot, fundaşul român avea şi un permis care nu era valabil.

Jucătorul a fost dus la momentul respectiv în faţa unei instanţe din oraşul Petah Tikva, situat în apropiere de Tel Aviv, şi a fost arestat.

„Un jucător străin de fotbal a fost prins conducând cu 205 km/h pe autostradă și având o alcoolemie de 0.773 mg/l în aerul expirat” anunțau israelienii de la Sport 1.

Gabi Tamaș se afla în mașină împreună cu două femei în momentul în care a fost oprit de echipajul de poliție.