Gabriel Cotabiţă a întinerit. Are concerte iar pe plan personal îi merge foarte bine

La nouă luni după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport şi era la un pas să-şi piardă viaţă, Gabriel Cotabiţă s-a refăcut complet şi arată din ce în ce mai bine. În plus, presa tablodiă scrie că după accident artistul are mai multe solicitări de concerte.

13 feb. 2016, 09:47
Gabriel Cotabiţă a întinerit. Are concerte iar pe plan personal îi merge foarte bine

Invitat la un eveniment monden, Gabriel Cotabiţă a avut o apariţie de zile mari. Îmbrăcat la patru ace, cu un costum negru cu revere din catifea şi pantofi asortaţi, artistul a impresionat pe toată lumea.

Zâmbitor, Cotabiţă părea că a intinerit cu 20 de ani. Cel mai probabil motivul stării de bine al artistului sunt planurile de viitor. Acesta este decis să se însoare cu iubita mai tânără cu 30 de ani.

Şi în plan muzical cântăreţului îi merge foarte bine. După revenirea spectaculoasă din accidentul vascular cerebral suferit anul trecut în luna mai, Gabriel Cotabiţă are mai multe solicitări de concerte.

„Acum mă simt ca şi cum mi s-a dat un «reset» şi am luat-o de la capăt. Profesional, mie nu mi se mai dădea nici o şansă înainte de tragicul eveniment. A trebuit să mor ca să mai am concerte. Eu cred că nu trebuia să trec prin asta ca să încep din nou, dar asta e viaţa. M-am întors şi probabil că s-a întâmplat cu un scop.”, a declarat Cotabiţă pentru Click.r.

Ca urmare a colabărării cu Orchestra Filarmonicii din Botoşani, artistul va avea un turneu în zona Moldovei, care îi va aduce câştiguri de 10 mii de euro.

Citeşte şi  Gabriel Cotabiţă: „Doctorii le-au spus alor mei că o să fiu ca o legumă”